Facilitair Coördinator

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied Facilitair

Dit is de rol

Boels pitstop
Als Facilitair Coördinator in Sittard ben je heel allround aan het werk. Van het schrijven van beleid en adviezen tot aan de ondersteuning van de uitvoering van deze adviezen; jij houdt je ermee bezig! De gebieden waar jij beleid voor gaat schrijven vanuit deze rol zijn heel breed; oa. afval, groenvoorziening, ongedierte, beveiliging, schoonmaak, catering, PBM en arbohulpmiddelen, betaalmiddelen en kantoorartikelen en dat voor heel Europa vanuit Sittard. Jij gaat de contracten aan met leveranciers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het maken van rapportages en zorg je voor adviezen mbt deze onderwerpen.

 

Vanuit je verantwoordelijkheid ben je ook betrokken bij openingen van nieuwe locaties en bij de integratie van overnames. Daarnaast hoort het ondersteunen van collega’s bij de inrichting van andere facilitaire diensten, de tweedelijns opvolging van servicedesk meldingen en de uitvoering van diverse projecten tot jouw takenpakket. In deze rol heb je veel contact met de andere afdelingen binnen Boels. Hierbij valt te denken aan de afdelingen Real Estate, IT, Fleet etc.


De Boels-Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!
Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit ongeveer 15 enthousiaste collega’s. De helft hiervan is facilitair medewerker en je hebt 5 collega’s in een vergelijkbare rol als jijzelf. Je rapporteert aan de Manager Operations Support. Het betreft hier een leuk jong team dat graag samen gaat lunchen in de kantine en in de pauzes geregeld samen een stukje gaat wandelen. De afdeling Operations Support is verantwoordelijk voor de ondersteuning van Boels medewerkers in hun dagelijks werk. 


Het oranje team en jij

Organisatorisch sterk, analytisch, pragmatisch en organisatiesensitief: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Facilitair Coördinator de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Een afgeronde HBO opleiding (bijvoorkeur Facilitair / Bedrijfskundig / Financieel / Vastgoed gerelateerd)
 • Minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie en werkomgeving
 • Beheersing van verschillende pakketten (o.a. TOPdesk, SAP, MS Office)
 • Uitstekende taalbeheersing Nederlands en Engels. 


Je krijgt een heleBoels
Als je ons komt versterken als Facilitair Coördinator, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.623,- en € 3.747,- bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur)
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard en wanneer je gedeeltelijk thuiswerkt, ontvang je hier een aangepaste vergoeding voor
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!

Is deze vacature van Facilitair Coördinator in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-28757591. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via