Global Manager Talent, Learning & Development

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau WO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied HR

Dit is de rol

 

Global Manager Talent, Learning & Development

Binnen Boels zijn we twee jaar geleden begonnen met een andere manier van leren en ontwikkelen. Een manier die het eenvoudiger en effectiever maakt om medewerkers te ondersteunen bij hun ontwikkeling, zoals van alleen klassikaal leren naar blended learning oplossingen, maar ook van alleen productgerichte opleidingen naar een mix van vakkennis en persoonlijke ontwikkeling. We blijven investeren in onze talenten met bijbehorende programma’s maar ook in algemene management development, salestrainingen en productkennis. Dit alles met als doel talent aan ons te binden en mee te laten groeien in een snel veranderende organisatie.


Er liggen nog volop kansen in een organisatie die blijft groeien en veranderen. Jij bent aan zet om de volgende stappen te gaan maken met het L&D team. Dit doe je door de behoefte vanuit de business te vertalen naar leertrajecten waarin onze medewerkers effectief de noodzakelijke kennis, vaardigheden en competenties ontwikkelen. Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends in de markt en vertaalt deze in kansen en mogelijkheden voor Boels. Van idee tot implementatie weet jij medewerkers op de werkvloer en in de board te overtuigen. Je hebt een heldere visie op leren en ontwikkelen en denkt niet alleen na over de strategie en ontwikkelingen van de afdeling, je zorgt er ook voor dat geleverd wordt wat is afgesproken. Kortom een mooie combinatie van strategisch denken en operationeel betrokken zijn.

Naast het conceptuele deel van je functie stuur je een team aan van vijf enthousiaste en gedreven L&D-professionals, ieder expert in hun vakgebied. Komend jaar zal het team verder groeien naar in totaal zeven professionals. Samen zetten jullie L&D op de kaart in alle landen waar Boels actief is. Je bent lid van het HRMT welke bestaat uit 4 expertise centers, drie collega HR managers en de HR director. Je standplaats is Sittard en je rapporteert rechtstreeks aan de HR director.
 

Wat we vragen

 • Je beschikt over academisch werk- en denkniveau;
 • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie op het gebied van ontwikkelen en implementeren van leerprogramma’s en bij voorkeur in combinatie met ervaring als HR adviseur of HR Business Partner binnen een internationale omgeving;
 • Je hebt sterke communicatieve- en beïnvloedingvaardigheden. Je kunt strategisch denken en effectief werken in verschillende (complexe) samenwerkingsrelaties;
 • Je beheerst de Nederlands en Engelse taal, Duits is een pre.
   

Wat we bieden

 • Een bruto salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen en de mogelijkheid om max 5 dagen bij te kopen (40 uur)
 • In deze rol krijg je de beschikking over een mobiliteitsbudget welke je kunt inzetten voor een bedrijfsauto
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up to date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


 

Solliciteren

Interesse solliciteer direct via de button op onze careersite. Wil je meer informatie neem dan contact  met mij op telefonisch of  via WhatsApp op 06-50958855 of via mail: Judith.Schorgers@boels.nl.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via