Chauffeur

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau LBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Lelystad
 • Vakgebied Logistiek & Transport

Dit is de rol

Boels pitstop

De afdeling Biobox Flevoland is verantwoordelijk voor het plaatsen, onderhouden, schoonmaken en ophalen van de Bioboxen (mobiele toiletten), dit van één enkele op een bouwterrein tot aan honderd Bioboxen op een groot evenement. De functie van de chauffeur in regio Flevoland is zeer divers. Dagelijks ontvang een route/rittenlijst, deze ontvang je op de Biobox app waarin je alle benodigde informatie terugvind. Je kunt het busje mee naar huis nemen. Op die manier kun je jouw werkdag direct vanuit jouw huis beginnen. Leuk toch? Een route bestaat de ene dag uit het reinigen en gebruiksklaar maken van de toiletunits in jouw gebied, de andere dag ben jij bezig met het ophalen en plaatsen van Bioboxen en later in de week sta jij op een evenement gepland om hier de gehele dag boxen te onderhouden.

 

Routes veranderen ook door de dag heen, bijvoorbeeld door het sluiten van een bouwplaats, het sluiten van een evenement, door verkeershinder of doordat collega’s bijv. hulp nodig hebben. De planners op kantoor voorzien jou via de Biobox app van de laatste informatie, omdat jij flexibel en stressbestendig bent, raak jij hierdoor alleen maar meer gemotiveerd! Naast je operationele werkzaamheden, ben je als chauffeur zelf verantwoordelijk om jouw bedrijfswagen schoon te houden en verzorg jij klein onderhoud, denk hierbij aan het bijvullen van olie en andere vloeistoffen, banden oppompen enz. Je staat dagelijks in contact met klanten van Boels Rental, jouw collega’s op het kantoor in Sittard (telefonisch en via de app) en met de filialen van Boels Rental in de regio Lelystad.

 

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

 

Het oranje team en jij

Het team waarin jij komt te werken in regio Flevoland binnen een team dat bestaat uit veel collega’s in verschillende disciplines. Jouw collega’s vinden hun baan hartstikke leuk omdat zij dezelfde waarde hechten aan hun functie als jij; vrijheid en dynamiek, klinkt gezellig toch?

 

‘Een gezonde werkmentaliteit’ ‘Inhoud zelfstandig werken’: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team in Flevoland. Om daarnaast ook als chauffeur de beste te worden, heb/ben je:

 • Een rijbewijs B en wellicht bereid een E achter B te halen
 • Flexibiliteit qua werktijden en dagen - EIS
 • Waarde aan klantenservice en verwachtingen van de klant – EIS
 • Gelukkig dat je het grootste deel van de dag alleen werkt - EIS

 

Je krijgt een heleBoels

Als je bij ons komt werken als chauffeur in regio Flevoland, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up to date blijven ontvang je bij Boels:

 • Een bruto salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de €1750,- en €2600,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen en de mogelijkheid om max 5 dagen bij te kopen (40uur)
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

Boelseye!

Is deze vacature van chauffeur in Flevoland een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een specifieke vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0618 414 812. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via