Accountmanager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Zoetermeer - Bleiswijk (Hub)
 • Vakgebied Sales

Dit is de rol

Boels pitstop
Als project accountmanager bouw je continue aan de relatie tussen jouw klanten en Boels. Jij neemt hierin het initiatief: je ziet en grijpt kansen en vertaalt de wensen van de klant naar de interne organisatie. Jij weet op alle niveaus, zowel intern als extern, mensen te enthousiasmeren en te verbinden. Hierbij voer jij de regie over het commerciële proces en het succes bij jouw klant. Dit doe je door zelfstandig de behoefte van de klant in kaart te brengen, hierover commerciële afspraken te maken of op het juiste moment de juiste specialist aan te sluiten. Dit alles met als doel: een tevreden klant, een intensievere samenwerken en een verhoging van het rendement. Je combineert in deze rol je commerciële resultaatgerichtheid met je organisatorisch talent. Tevens bezit je over de nodige overtuigingskracht, inspirerende kwaliteiten en luistervermogen, zodat je overal en altijd succes kunt boeken.

 

Daarnaast heb je een actieve rol om projecten vroegtijdig in kaart te brengen en de juiste contactpersonen voor deze projecten samen met jouw collega’s te benaderen. Op deze wijze ben jij altijd tijdig aangesloten om nieuwe projecten te realiseren.

Ieder bezoek is voor jou ook een commerciële kans die jij weet te pakken. Verder durf jij advies te geven, bezoek je kantoren en bouwplaatsen, weet jij een latente behoefte te creëren, maak jij klant analyses en is (koude) acquisitie geen enkel probleem voor jou! Als accountmanager in Rotterdam werk je nauw samen met vestigingsmanagers, areamanagers en de districtsmanager, zodat we het maximale kunnen bereiken!

In deze rol kom jij terecht in de regio West Zuid waarin jij onder meer verantwoordelijk zal zijn voor onze klanten in de Industrie, zoals je weet zijn deze klanten met name gelokaliseerd in groot Rotterdam; Europoort, Botlek en op de Maasvlakte. Uiteraard maak jij deel uit van een gemotiveerd team bestaande uit jouw collega accountmanagers.

Kortom; een afwisselende én dynamische rol binnen een internationaal georiënteerd familiebedrijf!

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!
 

Het oranje team en jij
Sales gedreven en je ‘spreekt de taal’,: jij bent én kan het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als accountmanager de beste te worden, heb je:

 • HBO werk- en/of denkniveau ;
 • 3 - 5 jaar ervaring in een commerciële buitendienst functie;
 • Affiniteit én ervaring binnen de industrie en met industriële projecten en / of klanten;
 • Een hoge gun-factor en een positieve instelling;
 • Een hands- on mentaliteit en ben je een verbinder, zowel in- als extern


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als accountmanager in Rotterdam, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven ontvang je bij Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.874,- en € 4.106,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Een lease auto, telefoon en laptop;
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van project accountmanager in Rotterdam een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Mascha Brouwers en ik geef graag antwoord via WhatsApp  op 06-41105212. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via