Commercieel medewerker binnendienst

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO+
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Amsterdam - Lijnden
 • Vakgebied Sales

Dit is de rol

Boels pitstop
Als commercieel medewerker binnendienst op het Sales Service Center in Amsterdam Lijnden ben jij degene die helpt met het verhuren van onze producten of diensten binnen het district(regio) waar je werkzaam bent. Hiervoor heb je veel (telefonisch) contact met klanten en waar nodig ondersteun je de filialen en accountmanagers in de buitendienst.

 

Elke dag werk je weer aan de tevredenheid van onze klanten, iets wat je op het lijf is geschreven. Je adviseert en onderhoudt contact met onze zakelijke klanten via de telefoon en/of mail, je ondersteunt filialen waar nodig bij het afhandelen van klachten en schades en ziet deze als een uitdaging om de klant tevredenheid te vergroten (extra commerciële kans). Vanwege de afwisselende werkzaamheden is dit een functie waarbij geen enkele dag hetzelfde is!
Daarnaast assisteer jij ook de accountmanagers door afspraken in te plannen op basis van verlopen contracten of door commerciële kansen te signaleren. Maar krijg je ook de mogelijkheid deze klanten zelf te gaan bedienen. Al je activiteiten verwerk je in onze systemen en zorg je voor een juiste verslaglegging. Daarnaast ben jij, samen met je collega's, eindverantwoordelijk voor een belangrijke klantgroep binnen Boels.


Jouw toekomstige manager Courtney de Vries  vertelt het volgende over deze commercieel medewerker binnendienst functie in Amsterdam Lijnden:
“Als commercieel medewerker binnendienst adem je service en klantgerichtheid. Jij bent de schakel tussen de klant en de rest van de organisatie én geen dag is het zelfde! “


De Boels familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op!

 

Het oranje team en jij
Stressbestendig en service gericht: jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als commercieel binnendienst medewerker de beste te worden, heb je:

 • HBO werk- en/of denkniveau met aantoonbare commerciële werkervaring of de wil om deze te ontwikkelen (min afgeronde MBO met enkele jaren ervaring) ;
 • Een commerciële instelling, ben je doortastend en vind je klantcontact leuk;
 • Oog voor detail, werk je nauwkeurig en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Een can-do mentaliteit met verantwoordelijkheidsgevoel en ben je daarnaast een teamplayer.


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als commercieel  binnendienst medewerker, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up to date blijven ontvang je bij Boels:

 

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.034,- en € 2.905,- bruto per maand op basis van een fulltime maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Amsterdam Lijnden
 • Boels biedt interne trainingen voor persoonlijke ontwikkeling
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van commercieel binnendienst medewerker in Amsterdam Lijnden een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Marlon Oberjé en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0639007975. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via