Chauffeur

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau LBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Rotterdam - Centrum
 • Vakgebied Logistiek & Transport

Dit is de rol

Boels pitstop
De afdeling Sanitation in de regio Rotterdam is verantwoordelijk voor het onderhouden, schoonmaken en ophalen van Boels Bioboxen. Dit gaat van enkele Bioboxen op een bouwterrein tot een Biobox bij iemand thuis. In jouw functie als Chauffeur ben je zeer divers aan het werk. De dag voor jouw dienst ontvang jij al een routelijst via je boordcomputer. Hierin staat alle informatie die jij nodig hebt om alle klanten goed te kunnen helpen en zodat je weet waar je naartoe moet die dag. De volgende dag start jouw werkdag vanuit thuis, geen reistijd naar een werklocatie dus! Jij mag namelijk de bedrijfsbus mee naar huis nemen en vanaf het moment van wegrijden thuis, start jouw werkdag al. Jouw dagen als Chauffeur bij Sanitation zijn erg afwisselend.

De route kan op ieder moment van de dag veranderen, bijvoorbeeld door het sluiten van een bouwterrein. Om jou hierin te ondersteunen, zijn er meerdere planners aan het werk op het kantoor in Sittard. Zij voorzien jouw boordcomputer van alle informatie, deze dien je dus goed in de gaten te houden. Omdat deze informatie vaak pas last minute bekend wordt, verwachten wij veel flexibiliteit van je. Als Chauffeur bij Sanitation ben je ook zelf verantwoordelijk voor het schoonhouden en onderhouden van je bedrijfsbus.

In deze functie heb je veel klantcontact, contact met de planners en overleg je regelmatig met de filialen in de omgeving van Rotterdam.

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Het team waarin jij komt te werken in regio Rotterdam bestaat uit verschillende functies. Iedereen zijn eigen kwaliteit (o.a. techniek en sales) zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

 

Het oranje team en jij
‘Een flinke portie motivatie” en ‘Verantwoordelijk bent ingesteld’; jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team! Je komt te werken in regio Terneuzen en zal met meerdere vestigingen samenwerken waardoor je met veel collega’s samenwerkt! Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Jouw collega’s vinden hun baan hartstikke leuk omdat zij dezelfde waarde hechten aan hun functie als jij; vrijheid en dynamiek, klinkt gezellig toch? Verder pas jij bij Boels Biobox als;

 • Je in het bezit bent van een rijbewijs B
 • Je ervaring hebt in een soortgelijke branche (transport / logistiek / productie / afvalverwerking / toiletverhuur), dit is een pré
 • Je flexibel bent qua werktijden en dagen
 • Je klant- en service gericht bent

 

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als chauffeur, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de €1700,- en €2071,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

Boelseye!
Is deze vacature van chauffeur in regio Rotterdam een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een specifieke vraag? Mijn naam is Sarina en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0618414812. Hoor ik wat snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via