Flexibele bijbaan als verkoper

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 4-20 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Nijmegen - Oost kanaaldijk
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Boels pitstop
Dit is niet zomaar een parttime baan. Dit is een parttime
baan als verkoper binnen de grote oranje Boels familie! Kom jij op zaterdagochtend ons team in Nijmegen versterken? Nadat je zorgvuldig bent ingewerkt door je collega's, wordt je losgelaten op de verhuurbalie om de klanten te helpen met het huren van materiaal voor hun bouwprojecten en doe-het-zelf in huis. Binnen de kortste keren weet jij het verschil tussen een breekhamer en een boorhamer.

De klanten zullen zich immers tot jou wenden voor advies en aanbevelingen! Wij hebben voor onze klanten een breed scala aan duurzame producten en alternatieven te huur. Want ook Boels werkt aan een schonere, duurzamere toekomst! Naast het adviseren van onze klanten, ga je aan de slag met de computer en telefoon om de apparatuur te verhuren en de teruggave ervan te registreren.  Zo vliegt de zaterdagochtend snel voorbij, met hard werken en veel lachen met je collega's. Je zorgt ervoor dat het filiaal in Nijmegen opgeruimd en wel klaar staat als jouw collega's op maandagochtend binnenkomen en dan sluit je samen het filiaal in Nijmegen om 12:30 uur af. 


De Boels-Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!


Het oranje team in Nijmegen bestaat uit veel enthousiaste collega’s die graag met je willen samenwerken. 

 

Het oranje team en jij

‘Goed met mensen om kunnen gaan’ ‘Echt willen helpen’. Misschien heb je in de horeca of retail gewerkt of interesse in techniek? Dat maakt je geschikt voor deze parttime  baan als verkoper in Nijmegen. Daarnaast:

 

 • Werk je minimaal op zaterdagochtend van 8.00 tot 12.30 uur
 • Ben je in de vakanties extra uren beschikbaar en doordeweeks flexibel over extra uren te werken

 

Je krijgt een heleBoels

Tijdens je inwerkperiode als parttime  verkoper in Nijmegen leer je onze producten en ons IT systeem perfect kennen. Ook volg je tussendoor trainingen: is vorkheftruck rijden iets voor jou? Verder mag je van deze parttime  flexibele bijbaan als verkoper verwachten:

 

 • Leeftijd             Uurloon -  All-in uurloon

  18                    €   6,08        € 7,05

  19                    €   8,11        € 9,41

  20                    € 10,14      € 11,76

  21                    € 10,67      € 12,42

   (inclusief vakantietoeslag) afhankelijk van je leeftijd
 • Een reiskostenvergoeding naar Nijmegen
 • Speciale Boels-kortingen op kleding, gadgets en andere elektronica, een voordelige ziektekostenverzekering en huren met forse personeelskorting
 • Uitstekende doorgroeimogelijkheden als je wilt, bijvoorbeeld tot fulltime baliemedewerker, monteur, chauffeur, assistent manager, filiaalmanager, accountmanager enz.
 • 28 verlofdagen bij een fulltime dienstverband (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)

 

Boelseye!

Is deze parttime  flexibele baan als verkoper in Nijmegen een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Sander en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0641 079 459. Hoor ik snel van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via