Accountmanager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Zwolle - Voorst C (extra hal)
 • Vakgebied Sales

Dit is de rol

Boels pitstop
Als accountmanager ben jij werkachtig in de regio Harderwijk & Zwolle. Dit betekent dat jij de dag opstart vanuit één van onze filialen of vanaf een bouwproject in de regio. Vanuit Boels ben jij het eerste contact met aannemers en onderaannemers met wie jij actief de relatie onderhoud én verder uitbouwt. Op basis van de huidige en toekomstige projecten van jouw klanten breng jij advies uit over de inzet van onze machinevloot maar neem je hen ook mee in de extra diensten die wij vanuit Boels kunnen leveren. Belangrijk hierin is dat jij kansen signaleert, de doelstelling hebt om de klant van compleet advies te voorzien en uiteindelijk om commerciële afspraken te maken.

Naast het bezoeken van de projecten en projectrelaties sluit je ook regelmatig aan bij collega’s van andere divisies om samen de klanten te helpen en ze van een passend aanbod te voorzien. Als accountmanager is het belangrijk om te weten wat er speelt in jouw rayon qua huidige en toekomstige projecten maar ook om in- & externe zichtbaarheid te creëren. Uiteraard doe je dit niet alleen maar samen met een team van accountmanagers. Regelmatig hebben jullie dan ook sales overleg op ons district kantoor te Zwolle of wordt jij uitgenodigd om meetings bij te wonen.

Als accountmanager bij Boels heb jij een afwisselende en verantwoordelijke rol waarin jij gemiddeld genomen 3 dagen per week onderweg bent en de overige dagen actief deelneemt aan overleggen maar ook de administratie in orde brengt. Kortom; een uitdagende en verantwoordelijke functie binnen een internationale familie organisatie!

Het oranje team
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Jij komt terecht in het accountmanagement team in de regio Harderwijk / Zwolle binnen een team van 12 enthousiaste collega’s waarin iedereen zijn of haar eigen kwaliteiten heeft zodat wij onze klant zo optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

Kom bij de Boels-familie
Stressbestendig en service gericht: jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als accountmanager de beste te worden, heb je:

 • HBO werk- en/of denkniveau en ben jij woonachtig in de regio Harderwijk / Zwolle;
 • Ervaring in de branche of binnen de verhuur (dit is een pré);
 • Een leergierige instelling; je bent nieuwsgierig van aard en bent erop gericht om alle ins & outs van onze machinevloot eigen te maken;
 • Communicatieve vaardigheden en je bent sales gedreven; voor jou geldt; afspraak = afspraak, je bent niet bang om het eerste contact te leggen waarna jij deze structureel onderhoud en je bent erop geënt om de te behalen doelstellingen na te streven;
 • Administratief onderlegd; project bezoek én gemaakte afspraken leg jij vast in professionele bezoekverslagen.


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als accountmanager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.874,- en € 4.106,- op basis van een fulltime maandsalaris (40 uur);
 • 28 verlofdagen per jaar en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen
 • Een lease auto, telefoon en laptop;
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen en Boels Benefit at work personeelskortingen


Boelseye!
Is deze vacature van Accountmanager in de regio Harderwijk & Zwolle een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Mijn naam is Mascha Brouwers en ik geef graag antwoord via WhatsApp; 0641105212. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via