Student

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Apeldoorn - Noord
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Boels pitstop

Als Student bij Boels in Apeldoorn Noord beschik je over de volgende skills:

Je bent sociaal en communicatie sterk om onze klanten te woord te staan. Het is jouw goal om klanten op de best mogelijke manier te helpen en hen te voorzien van een goed verhuur advies. Je gaat hiervoor aan de slag achter de balie waar je klanten te woord staat. Je stelt verhuurcontracten op en houd in het systeem bij welke machines worden verhuurd en welke worden terug gebracht.

Daarnaast heb je interesse in de techniek en machines. Je hoeft als Student in Apeldoorn Noord nog niet alles hiervan te weten. We leren het je graag. Machines die terug worden gebracht ga jij controleren en je verricht hiervoor lichte onderhoudswerkzaamheden. Ook help je jouw collega bij het laden en lossen van de auto’s. Wellicht rij je wel een keer mee of sturen we jou op pad. Je bent met deze bijbaan in het hele filiaal te vinden, super leuk die afwisseling!

Wij zoeken twee studenten die ons team komen versterken. Is jou beste vriend, vriendin, neef of nicht ook op zoek naar een bijbaan? Laat het ze weten en wie weet staan jullie samen in onze winkel!

 

De Boels familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Het grote filiaal in Apeldoorn Noord waar je gaat werken als Student bestaat uit een hecht team van 13 collega’s. Het is een hecht team waarin veel met elkaar samen wordt gewerkt. Naast hard werken is er binnen dit team ook plek voor humor. Ben je op zoek naar een leuk team waarin je jezelf helemaal thuis voelt? Dan is het team in Apeldoorn Noord perfect voor jou!

 


Het oranje team en jij

Sta jij open om nieuwe dingen te leren en ben je een echte aanpakker? Dan zijn wij bij Boels in Apeldoorn Noord op zoek naar jou als onze Student. Daarnaast:

 • Je bent op zaterdagochtend (van 8.00 uur tot 13.30 uur) en in overleg een aantal uur doordeweeks beschikbaar;
 • Je wilt in de vakanties extra werken;
 • Je bent vriendelijk, flexibel en houd van een beetje dynamiek en afwisseling;
 • Heb je een rijbewijs B kan handig zijn, maar is niet noodzakelijk.

 

Je krijgt een heleBoels

Wij zorgen ervoor dat je al onze producten en systemen leert kennen om je werk als Student goed kunt uitvoeren. Wil je een cursus volgen heftruck rijden? Wij regelen het. Verder kun je van deze bijbaan verwachten:

 • Een uurloon hoger dan het minimumloon;
 • Leeftijd

  Uurloon

  All-in uurloon*

  18 jaar

  €5,89

  €6,96

  19 jaar

  €7,97

  €9,28

  20 jaar

  €9,96

  €11,59

  21 jaar of ouder

  €10,67

  €12,42

  *Uurloon inclusief vakantiegeld en verlofdagen

 • Reiskosten vergoeding naar Zwolle Marslanden;
 • Speciale Boels-kortingen op kleding, gadgets en andere elektronica, een voordelige ziektekostenverzekering en huren met forse personeelskorting;
 • Uitstekende doorgroeimogelijkheden.

 

Boelseye!

Is deze bijbaan van allround Student in Apeldoorn Noord een schot in de roos? Solliciteer direct via de button of WhatsApp. Mijn naam is Nina en ik ben te bereiken op 06 11 388 071.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via