Change & Release Manager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Philipsterrein
 • Vakgebied IT

Dit is de rol

Boels pitstop
Als Change & Release Manager zie jij erop toe erop toe dat veranderingen op een gecontroleerde manier worden uitgevoerd en risico’s worden geminimaliseerd. Je werkt zelfstandig en vraagt om hulp van collega’s door een team (allen standplaats Sittard) aan te stellen waar nodig.

Je acteert als regisseur bij veranderingen en geeft leiding aan het Change Advisory Board(CAB). Je organiseert samenwerking over de verschillende linies heen, zorgt voor vastlegging en rapportages, adresseert knelpunten en helpt met verbeterplannen. Dit alles om samen te zorgen voor kwaliteitsverbetering in de volle breedte. Je doet aanbevelingen op basis van ontwikkelingen; je beoordeelt de behoeften, vereisten, voorkeuren en verwachtingen van de ‘interne’ klant. Daarnaast stel jij oplossingen voor die voldoen aan de behoeften en verwachtingen van de klant of je overtreft deze zolang het aansluit bij de strategie van de Boels-IT afdeling. In deze rol beheer en controleer je een geheel project waardoor het geplande budget of inkomsten overeenkomen met het gerealiseerde. Ook zorg je ervoor dat overeenkomen serivceniveaudoelstellingen en/of streefdata worden behaald.

Naast je primaire rol als Change & Release Manager ben je binnen het IT team verantwoordelijk voor de Change processen die in scope van deze afdeling vallen. Je werkt samen met een groeiend team van Project managers, Business analisten, Applicatie specialisten en beheerders dat zich bezighoudt met onder andere Applicatie change, informatiebeveiliging, incident- en testmanagement. Je bent de contactpersoon voor externe leveranciers.

Als Change & Release Manager stuur je de release(s) aan en ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de releases. Je stelt de releaseplanning op en je geeft een go/no-go advies voor de release. Je bent verantwoordelijk voor het beschikbaar stellen van de juiste omgevingen voor zowel acceptatietest- als productiedoeleinden.Dit alles doe je vanuit Sittard voor de gehele organisatie in alle landen.

Wat moet je hiervoor in huis hebben? Als Change & Release Manager ben je in staat sturing te geven aan een team. Je bent communicatief sterk en resultaatgericht ingesteld. Ook ben je goed in het opstellen en naleven van planningen en in staat te presteren onder druk. Wat we daarnaast graag terugzien is iemand die goed kan samenwerken en die het vermogen toont om zich in te leven in collega's en klanten om hun behoeften of zorgen beter te begrijpen.


De Boels-Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie!
Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit enthousiaste collega’s in verschillende rollen.


Het oranje team en jij

Ondernemend, hands-on, proactief, verbindend en creatief : jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Change & Release Manager de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Gedisciplineerd, resultaat bewust, zelfstandig, flexibel, coöperatief, klantvriendelijk
 • Proces georiënteerd, gestructureerd en goed georganiseerd.
 • HBO+ werk-denkniveau.
 • Aantoonbare ervaring (>5jaar) op het gebied van project- en changemanagement.
 • Bekend met methoden als Prince2, BiSL, ITIL, Lean & Agile


Je krijgt een heleBoels
Als je ons komt versterken als Change&Release Manager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 dagen (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!

Is deze vacature van Change&Release Manager in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-28757591 of via mail: marielle.boer@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via