Customer Care Manager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 125
 • Vakgebied Commercieel

Dit is de rol

Boels pitstop

Als Manager binnen het Customer Care Center van Boels in Sittard ben je verantwoordelijk voor een team van circa 20 medewerkers. Voor de day-to-day operationele leiding heb je een Senior in je team. Samen zijn jullie er verantwoordelijk voor dat jullie medewerkersde klanten van het best passende advies voorzien en alles uit de kast halen om de klant te helpen.

Het Customer Care Center van Boels bestaat uit ruim 60 FTE en helpt alle soorten klanten, van een particuliere klant die een tapijtreiniger nodig heeft tot een grootzakelijke klant die een project heeft om de A2 te verbreden. De klanten benaderen ons via de telefoon of de mail. Wij zijn ook online actief en hebben een dedicated Chat & Social Media team.

Als manager zorg jij ervoor dat er een jaarplan ligt waar je met je team naar toe wilt werken, bewaak je de kaders van het organisatiebeleid en neem je verantwoordelijkheid voor commerciële en financiële keuzes. Denk hierbij aan een plan maken om Commercial Awareness te vergroten op de afdeling, om Digital Engagement effectiever te maken, of het optimaliseren van het trainingsplan.  

Je bent onderdeel van het management team en denkt mee over de uitbreiding, beheer en verbetering van de werkzaamheden op de afdeling. Jouw ervaringen als manager zorgen ervoor dat jouw medewerkers zich gewaardeerd voelen en je weet het beste uit ze te halen.

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie!

Het oranje team in Sittard waar jij onderdeel van uit zal maken bestaat uit veel enthousiaste collega’s, die onze klanten uit de Benelux zo goed mogelijk van A tot Z ondersteunen. Het management team bestaat uit diverse collega’s die niet alleen voor de klant klaarstaan maar ook voor elkaar. Je wordt verantwoordelijk voor 1 van de 4 teams met een leuke Senior. Of je nu thuis werkt of op ons kantoor: we staan altijd met elkaar in verbinding en helpen elkaar.

Het oranje team en jij
Ben jij de People Manager die wij zoeken? Wil je de Customer Experience overtreffen? Zit Customer Service in je bloed? Dan pas je binnen ons oranje team in Sittard.

Om daarnaast als Customer Care Manager de beste te worden bij Boels neem je het volgende mee:

 • HBO werk- en denkniveau, aangevuld met minimaal 3 tot 5 jaar leidinggevende ervaring in een customer care omgeving;
 • Ervaring met het maken van jaarplannen en uitwerken van verbetervoorstellen;
 • Ervaring met analyses en rapportages op gebied van financiële KPI’s en medewerker performance;
 • Een passie voor commercie en actief inzetten van sales in service;
 • Kennis van en ervaring met werken met Sales Force is een pré;
 • Je bent flexibel, klantgericht en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Voor deze functie zoeken we een kandidaat die minimaal 32 uur, bij voorkeur 40 uur per week beschikbaar is en de Nederlandse en Engelse taal vloeiend beheerst.

Daarnaast niet geheel onbelangrijk: je hebt een daadkrachtige persoonlijkheid en bent besluitvaardig en beschikt over een proactieve en assertieve instelling. Ook ben je stressbestendig en hebt een probleemoplossend denkvermogen.

Je krijgt een heleBoels
Als je ons komt versterken als Customer Care Manager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 3.243,- en € 4.633,- bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur)
 • 28 verlofdagen per jaar en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Boelseye!

Is deze vacature van Customer Care Manager in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-4108 5663 of via mail:  michelle.mallie@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via