Assistent Filiaalmanager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Maastricht
 • Vakgebied Management

Dit is de rol

Boels pitstop
Boels Rental is één van de meest gerenommeerde verhuurbedrijven in Europa als het gaat om de verhuur van machines, gereedschappen, units en equipment. Binnen onze organisatie én enthousiaste team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega in de functie van assistent filiaalmanager voor één van onze grootste filialen te Limburg in het mooie Maastricht.

Als assistent filiaalmanager kom jij terecht op ons recent verbouwde filiaal te Maastricht waar wij de doelstelling hebben om nog verder te groeien en de vestiging verder op de kaart te zetten in de directe omgeving. Omdat Maastricht een stad is met vele gezichten betekent dit voor jou dat jij ook te maken krijgt met een diversiteit aan potentie op het gebied van zowel evenementen als de industrie. Samen met de filiaalmanager breng jij deze afzetgebieden verder in kaart en gaan jullie deze verder bewerken. Omdat ons filiaal te Maastricht verschillende specialistische machines levert op het gebied van traffic en reiniging vergroot dit alleen maar de mogelijkheden!

Verder ben jij verantwoordelijk voor het aansturen van de dagelijkse operatie waarin jij ook te maken krijgt met dagelijks klantcontact. Samen met de filiaalmanager ben jij verantwoordelijk voor het naleven van de budgetten en dragen jullie gezamenlijk de verantwoordelijkheid voor de commerciële én financiële doelstellingen. Uiteindelijk zal jij ook een belangrijk steentje bij gaan dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van het team. 

Uiteraard ben jij flexibel als assistent filiaalmanager en zorg jij er samen met het team voor dat de vestiging in Maastricht blijft draaien. In deze rol zoeken we iemand die van dit team een echte eenheid kan maken. Je bent van nature een verbinder, ondernemer en coördinator pure sang!

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Het team waarin jij komt te werken in Maastricht bestaat uit 12 personen, het is een hecht team waarin iedereen hard werkt maar waarin humor ook belangrijk is. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant zo optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

Kom bij de Boels-familie
Efficiency en procesbewaking: jij snapt het én kan het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast als assistent filiaalmanager de beste te worden, heb je:

 • HBO werk- en/of denkniveau;
 • Jouw sporen verdiend in een leidinggevende rol;
 • Commerciële & sociale eigenschappen;
 • Organisatievermogen en ben je flexibel en stressbestendig. Daarnaast ben je een echte ‘people manager, communicatief sterk en toon je initiatief;
 • Alle kwaliteiten om medewerkers beter te maken en durf je beslissingen te nemen t.a.v. het personeelsbeleid.


Het oranje team en jij
Als je bij ons komt werken als assistent filiaalmanager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.623- en € 3.747 ,- op basis van een fulltime maandsalaris (40 uur);
 • Een prestatieafhankelijke bonus;
 • 28 verlofdagen per jaar met de mogelijkheid om er 5 dagen extra bij te kopen;
 • Woon-werk regeling richting Maastricht;
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen en Boels Benefit at work personeelskortingen.


Boelseye!
Is deze vacature van assistent filiaalmanager in Maastricht een schot in de roos? Upload nu jouw cv! Toch nog een vraag? Mijn naam is Mascha Brouwers en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0641105212. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via