Werkstudent

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Hilversum
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Boels pitstop

Als werkstudent in Hilversum heb je binnen het hele Boels filiaal te vinden. Je start je dag met het klaar zetten van de machines die opgehaald worden door de klanten en werkt achter de balie waar je klanten te woord staat. Je beantwoord de vragen en voorziet hen van het beste verhuuradvies. Ook stel je verhuurcontracten op tussen het Boels filiaal in Hilversum en de klant en houd je de administratie van de in en uitgave van machines bij in het systeem. Daarnaast zorg jij ervoor dat machines die terug worden gebracht gecontroleerd worden en verricht je lichte onderhoudswerkzaamheden om de machines klaar te maken voor de volgende klant. Moeten de machines gebracht worden? Dan help je jouw collega met het laden en lossen van de auto’s en rij je misschien zelfs af en toe mee.

Natuurlijk begrijpen wij dat je als werkstudent nog niet alle kennis hebt over onze machines. Het belangrijkste is dat je interesse hebt in de machines, dan leren wij je natuurlijk graag ons hele assortiment kennen.

 

De Boels familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Het Boels filiaal in Hilversum is gespecialiseerd in machineverhuur en fencing. Het team wat zorgt voor de beste service bestaat uit 6 vriendelijke collega’s die je graag verwelkomen in het team. Er heerst een prettige sfeer en iedereen erg betrokken bij hun werk. Ze staan dan ook waar nodig klaar voor elkaar.

 

Het oranje team en jij

Sociaal, interesse in techniek? Dat maakt jou geschikt voor deze bijbaan als werkstudent bij Boels in Hilversum. Daarnaast:

 •  kun je op zaterdag ochtend van 8.00 tot 12.30 uur werken;
 • ben je in de vakanties extra beschikbaar en ben je doordeweeks flexibel;
 • heb je een rijbewijs B (niet noodzakelijk).

 

Je krijgt een heleBoels

Tijdens je inwerkperiode leer je onze producten en ons administratieve systeem perfect kennen. Ook volg je tussendoor trainingen: is vorkheftruck rijden iets voor jou? Verder mag je van deze bijbaan als werkstudent verwachten:

 • een uurloon hoger dan het minimumloon vanaf €6,89 (inclusief vakantietoeslag) afhankelijk van je leeftijd;
 • een reiskostenvergoeding naar Hilversum;
 • speciale Boels-kortingen op kleding, gadgets en andere elektronica, een voordelige ziektekostenverzekering en huren met forse personeelskorting;
 • uitstekende doorgroeimogelijkheden als je wilt, bijvoorbeeld tot (assistent)filiaalmanager;
 • 25 verlofdagen bij een fulltime dienstverband, op te bouwen naar 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen).

 

Boelseye!

Is deze bijbaan als werkstudent in Hilversum een schot in de roos? Solliciteer direct via de button dan nodigen wij jou graag uit voor een gesprek en een rondleiding. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06 11 38 80 71 of nina.borghoms@boels.nl. Hoor ik snel van je?

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via