Flexibele bijbaan als verkoper

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 4 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Hilversum
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Boels pitstop

Als verkoper in Hilversum ben je binnen het hele Boels filiaal te vinden. Je start je dag met het klaar zetten van de machines die opgehaald worden door de klanten en werkt achter de balie waar je klanten te woord staat. Je beantwoord de vragen en voorziet hen van het beste verhuuradvies. Ook stel je verhuurcontracten op tussen het Boels filiaal in Hilversum en de klant en houd je de administratie van de in en uitgave van machines bij in het systeem. Daarnaast zorg jij ervoor dat machines die terug worden gebracht gecontroleerd worden en verricht je lichte onderhoudswerkzaamheden om de machines klaar te maken voor de volgende klant. Moeten de machines gebracht worden? Dan help je jouw collega met het laden en lossen van de auto’s en rij je misschien zelfs af en toe mee in de regio.
 

Natuurlijk begrijpen wij dat je nog niet alle kennis hebt over onze machines, dat hoeft ook niet. Het belangrijkste is dat je interesse hebt in de machines, dan leren wij je natuurlijk graag ons hele assortiment kennen!

 

De Boels familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Het Boels filiaal in Hilversum is gespecialiseerd in machineverhuur en fencing. Het team wat zorgt voor de beste service bestaat uit 6 vriendelijke collega’s die je graag verwelkomen in het team. Er heerst een prettige sfeer en iedereen erg betrokken bij hun werk. Ze staan dan ook waar nodig klaar voor elkaar.

 

Het oranje team en jij

Sociaal en interesse in techniek? Dat maakt jou geschikt voor deze flexibele bijbaan als verkoper bij Boels in Hilversum. Daarnaast:

 • Je bent op zaterdagochtend van 8.00 uur tot 12.30 uur en in overleg een aantal uur doordeweeks beschikbaar;
 • Je wilt in de vakanties extra werken;
 • Ben je in de vakanties een dag extra beschikbaar;
 • Heb je een rijbewijs B (geen pré).

 

Je krijgt een heleBoels

Tijdens je inwerkperiode leer je onze producten en ons administratieve systeem perfect kennen. Ook volg je tussendoor trainingen: is vorkheftruck rijden iets voor jou? Verder mag je van deze bijbaan als verkoper verwachten:

 • Een uurloon hoger dan het minimumloon;

Leeftijd

Uurloon

All-in uurloon*

18 jaar

€5,89

€6,96

19 jaar

€7,97

€9,28

20 jaar

€9,96

€11,59

21 jaar of ouder

€10,67

€12,42

*Uurloon inclusief vakantiegeld en verlofdagen

 • Reiskosten vergoeding naar Hilversum;
 • Speciale Boels-kortingen op kleding, gadgets en andere elektronica, een voordelige ziektekostenverzekering en huren met forse personeelskorting;
 • Uitstekende doorgroeimogelijkheden.

 

Boelseye!

Is deze flexibele bijbaan als verkoper bij Boels in Hilversum een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is  Marlon Oberjé en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0639007975. Hoor ik snel van je?

 

 

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via