Verkoper

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Veghel
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Boels pitstop

Dit kun je als fulltime verkoper verwachten op een werkdag: ’s ochtends start je samen met je collega’s het filiaal in Veghel op. Het filiaal is gespecialiseerd in bouwmaterialen en machines op het gebied van klimaat. De hele dag lopen er klanten binnen die graag jouw advies willen over de machines die zij nodig hebben. Dit kan variëren van een zaagmachine tot een luchtontvochtiger, wij hebben namelijk een zeer groot verhuurassortiment.

Jij maakt de prijsafspraken en vervolgens zorg je voor een correcte afhandeling van alle administratie die bij het verhuren nodig is. Zo komt een klant in jouw vestiging binnenlopen. Zij heeft een boormachine gehuurd en komt deze terugbrengen. Jij controleert de machine of deze nog werkt en gaat er vervolgens voor zorgen dat de klant haar borg terug krijgt. Als verkoper zorg je ervoor dat de klant niet al te lang hoeft te wachten en dat deze snel weer verder kan.

Uiteraard denk jij in het belang van de klant. Dit betekent dat je goed luistert naar de wensen van de klant en hier goed op kan inspelen. Verder ben je van A tot Z verantwoordelijk dat alles perfect wordt geregeld. Natuurlijk laat jij nooit de kans voorbijgaan om de klant uit te leggen welke extra machines hun project ten goede kunnen komen. De dag biedt veel afwisseling, want je bent mailtjes en telefoontjes aan het beantwoorden, dan ben je offertes aan het opstellen, terwijl je op een ander moment klanten in het filiaal te woord staat. Samen met je collega’s zorg je er voor dat het filiaal te Veghel een nette uitstaling heeft.

Onze klantenkring bestaat vooral uit bedrijven in de regio, waarbij klimaat onze specialisatie is. Daarnaast leveren wij veel aan festivals, waaronder 7th Sunday Festival en Paaspop, waar we ook opbouwen en tijdens de show storingsdienst lopen. Kortom; als parttime verkoper te Veghel heb jij een veelzijdige én afwisselende functie waarin jij je geen dag hoeft te vervelen!

 

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Het team waarin jij komt te werken te Veghel bestaat uit ongeveer 8 collega’s in verschillende disciplines. Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Ze werken in een informele setting, waarbij elkaar ondersteunen voorop staat. Klinkt gezellig toch!

 

Het oranje team en jij

 ‘Je bent een kei in het adviseren van de klant’ & ‘Jij overtreft de behoeften van de klant’: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als fulltime verkoper de beste te worden, heb je:

Een MBO werk- en/of denkniveau

 • 1 -3 jaar relevante face-to-face klantenservice werkervaring met de nadruk op de verkoop.
 • Ervaring met Word en Excel
 • Een servicegerichte instelling en ben je altijd behulpzaam naar je klanten
 • Een hands- on mentaliteit
 • Een beschikbaarheid van 40 uren per week.

 

Je krijgt een heleBoels

Als je bij ons komt werken als fulltime verkoper, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up to date blijven ontvang je bij Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.034,- en € 2.905,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen en de mogelijkheid om max 5 dagen bij te kopen
 • Reiskostenvergoeding richting Veghel
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

Boelseye!

Is deze vacature van fulltime verkoper in Veghel een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een specifieke vraag? Mijn naam is Francine en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0639 111 121. Hoor ik wat snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via