Projectmanager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Nijkerk (HUB)
 • Vakgebied Management

Dit is de rol

Over jouw rol
Als projectmanager kom je te werken bij de afdeling Boels Bouwplaatsinrichting. Bouwplaatsinrichting is een afdeling van de divisie Site Preparation. Deze afdeling is specialist met betrekking tot het bieden van maatoplossingen aan opdrachtgevers voor een efficiënte, complete en veilige Bouwplaatsinrichting. Vanuit onze locaties te Nijkerk en Sittard wordt al het benodigde materieel geregeld, geleverd en gemonteerd. Hierin leveren wij kwalitatief hoogwaardig materieel, dat voldoet aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en milieu.

Als projectmanager zorg jij ervoor dat de projecten goed verlopen, van calculatie, inventarisatie tot uitvoering en afronden van het project. Daarvoor inventariseer je de wensen van de klant en geef jij advies af op basis van de door jou opgebouwde kennis. Verder schakel jij met de juiste specialisten binnen jouw team maar ook met andere business units binnen de Boels organisatie met als doel de klant volledig te ontzorgen. Aan jou de uitdagende taak; Wat is haalbaar? En; Wat niet? Wat ga je doen als het niet lukt? Jij bent de allround adviseur  tussen klant en diverse afdelingen binnen Boels.

Verder signaleer jij knelpunten tijdens het project en zorg jij ervoor dat alle in- & externe stakeholders op de hoogte blijven van de voortgang. Als projectmanager bij Boels ben jij hét aanspreekpunt voor de klant en dus is het belangrijk op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen bij verschillende afdelingen én waak jij op het naleven van de planning.  Als projectmanager weet je alle facetten bij elkaar te brengen voor de start van het project, jij zorgt er samen met je team voor dat de klant zich geen zorgen hoeft te maken. Het in kaart brengen van de behoefte van de klant én hierop inspringen; hier haal jij je motivatie uit. Je bedenkt oplossingen; moeten we extra units plaatsen? Of moeten we extra water en / of stroom aanleggen? Wat heeft de klant nodig om ervoor te zorgen dat het project vlekkeloos kan verlopen; daar ligt jouw uitdaging!

Het Boels Bouwplaats inrichting - team
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Het team waarin jij komt te werken bestaat uit meerdere collega’s. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant zo optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.


Wat neem jij mee
Overzicht houden en aansturend; jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast als projectmanager de beste te worden, heb je;

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau; kennis van bouwprocessen is vereist;
 • Ervaring met het aansturen van een afdeling en heb je bij voorkeur ervaring op een bouwplaats en / of bouwprocessen;
 • Communicatieve vaardigheden, maar ben je ook overtuigend, sta je voor samenwerking, durf jij beslissingen te nemen, neem jij een gezonde portie humor mee en vind jij sfeer belangrijk;
 • Commerciële vaardigheden; als geen ander weet jij in- & externe verbindingen te leggen en heb jij een hoge gun-factor;
 • Inschattingsvermogen; Je houdt van de dynamiek want elke dag is anders en ieder project kent nieuwe uitdagingen, jij bent in staat in oplossingen te denken en bent niet bang voor een deadline of een goede discussie in- en / of extern. Je manier van communiceren is helder, empathisch en opbouwend.
 • Organisatievermogen, je bent gestructureerd en servicegericht.

 
Wat krijg jij ervoor terug?
Als je bij ons komt werken als projectmanager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • In deze rol krijg je de beschikking over een bedrijfsauto, laptop en smartphone, werken op afstand is voor ons geen probleem, zolang jij je aansluiting houdt op locatie Nijkerk en Sittard;
 • 28 verlofdagen per jaar en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van projectmanager een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Mascha Brouwers en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0641105212.  Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via