CRO Specialist

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied Marketing

Dit is de rol

Boels pitstop
Als CRO specialist ben je continue op zoek naar verbeterpunten en optimalisaties. Alles wat je doet heeft betrekking op het verhogen van de conversie en je kijkt daarbij naar de volledige funnel in alle digitale kanalen en campagnes (voor alle landen waar Boels actief is). Je bent het aanspreekpunt (op het hoofdkantoor in Sittard) op het gebied van digital analytics en zorgt dat wij kunnen vertrouwen op de data. Jij gaat de basis leggen voor CRO bij Boels!


Hoe ga je dit doen? Door middel van kwalitatief en kwantitatief onderzoek. Je analyseert het gedrag van onze bezoekers en identificeert knelpunten om op basis van data tot verbeteringen te komen. Aangezien data een grote rol speelt in jouw functie komt de verantwoordelijkheid hiervoor ook bij jou te liggen. Je wordt verantwoordelijk voor het meetplan en zorgt ervoor dat ‘meetbaarheid’ standaard wordt meegenomen in nieuwe releases. Daarnaast stel jij als CRO Specialist een CRO Roadmap op en beheert deze vervolgens ook. Je formuleert concrete en meetbare hypotheses (gebaseerd op data en kennis). Je stelt een testplan op (hierbij valt de denken aan testduur, KPI’s etc). Ook het stukje uitwerken en uitvoeren van testen hoort bij jouw takenpakket. Alsook het constant monitoren, analyseren en rapporteren van allerhande zaken. En uit jouw data trek je vervolgens conclusies en kom jij met een concreet advies. Dit alles doe je vanuit de denkwijze van ‘de klant’ en je optimaliseert constant de gebruikerservaring waarbij je bijdraagt aan een optimale customer journey voor alle verschillende doelgroepen van Boels. Jouw standplaats is Sittard.

De Boels-Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie!
Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit enthousiaste collega’s in verschillende rollen. Je wordt onderdeel van het E-commerce team op onze afdeling Digital Solutions. Dit is een ambitieus en groeiend team dat werkt aan traffic, conversie en de digitale customer journey. Daarnaast werk je ook nauw samen met development, design en marketingcommunicatie. In deze functie rapporteer je aan de Manager E-commerce.

Het oranje team en jij

Klantgericht, commercieel, analytisch, creatief, georganiseerd en resultaatgericht: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als CRO Specialist de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Een helikopterview gecombineerd met oog voor detail en kwaliteit. Je snapt het samenspel tussen het genereren van traffic en conversie en de merkwaarde voor Boels
 • Minimaal HBO denk- en werkniveau en minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie (binnen E-commerce)
 • Aantoonbare ervaring in het formuleren en uitvoeren van CRO plannen en ervaring met kwalitatief en kwantitatief onderzoek
 • Geavanceerde kennis van Google Analytics en Google Tag Manager. Ervaring met tools als Hotjar, VWO en Google Optimize. Kennis van front-end development (HTML/CSS, Javascript), zodat je begrijpt hoe zaken technisch in elkaar zitten.
 • Praktische kennis op het gebied van online performance kanalen en een basiskennis van psychologie en gedrag zodat je ook de ‘menselijke’ kant begrijpt

 


Je krijgt een heleBoels
Als je ons komt versterken als CRO Specialist, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 3.243,- en €4.633,- bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur)
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 dagen (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!

Is deze vacature van CRO Specialist in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-28757591of via mail: marielle.boer@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via