Logistiek Medewerker

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Dordrecht; Industrial
 • Vakgebied Technic

Dit is de rol

Boels pitstop
Bij Boels Industrial - Hoisting & Lifting in Dordrecht zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker. Boels Industrial is een gespecialiseerde tak binnen Boels Rental die de focus heeft op verhuur binnen de industriële markt van  tijdelijke licht-, lucht- en stroomvoorzieningen, gereedschap, hef- en hijsmaterialen én lasmachines.

Als logistiek medewerker werk jij op de expeditie en in de werkplaats, je zorgt voor het laden en lossen van vrachtwagens, het verzend klaarmaken en controleren van uitgaande goederen, zorg jij ervoor dat er geen onveilige situaties ontstaan en je neemt de verantwoording met behulp van een reach- of heftruck om te zorgen dat de goederen klaar staan.

Gedurende jouw werkdag loop jij tegen verschillende uitdagingen aan, zo kan het gebeuren dat jij tijdens het lossen constateert dat er een 60 Ton pneumatische luchttakel beschadigd is aan de zijkant. Deze pneumatische takel komt net terug uit de verhuur vanuit een bedrijf in de regio. Doordat jij deze inspectie hebt gedaan, kun jij meteen het proces in werking zetten zodat we kunnen achterhalen of deze schade er al op zat of dat deze tijdens de verhuur is ontstaan. Jij weet als logistiek medewerker wie je hiervoor moet benaderen en daardoor kun jij verder gaan met je werkzaamheden.

 

Kortom; als logistiek medewerker heb jij een afwisselende én verantwoordelijke functie binnen een enthousiast team op onze locatie in Dordrecht!

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

Jij komt te werken in Dordrecht binnen een team dat bestaat uit enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. Denk hierbij aan transport, technische dienst en planning. Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Klinkt gezellig toch!

Het oranje team en jij
Flexibel en stressbestendig; jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast als logistiek medewerker de beste te worden, heb je:

 • Een technische en / of logistieke opleiding óf ervaring;
 • Een flexibele, klantgerichte en collegiale instelling;
 • Een hands-on mentaliteit;
 • Veiligheid en kwaliteit hoog in vaandel staan, waarbij je accuraat en stressbestendig werkt;
 • Een heftruckcertificaat (pré) en VCA (pré), deze kun je ook altijd via Boels behalen!


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als logistiek medewerker, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 1.800,- en € 2.700,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Dordrecht
 • Naast interne trainingen, biedt Boels jou de mogelijkheid om een erkende MBO opleiding te volgen
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

Boelseye!
Is deze vacature voor logistiek medewerker in Dordrecht een schot in de roos?
Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Paul Reinartz en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06 11388109. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via