Teamleider Facilitair

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied Facilitair

Dit is de rol

Boels pitstop
Als Teamlead Facilitair ga jij de 9 medewerkers van het Facilitair Shared Service Desk aansturen. Jouw taak is om deze collega’s te motiveren en om de afdeling en de door de afdeling geleverde diensten en gebruikte systemen door te ontwikkelen. Op die manier zorg je dat er een goed gewaardeerd serviceniveau voor de organisatie wordt bereikt en behouden.

De afdeling Operations Support waar dit team onder valt is verantwoordelijk voor het beleid, de richtlijnen, de kosten en de uitvoering van de facilitaire ondersteuning van alle Boels medewerkers in hun dagelijks werk in alle landen waar Boels actief is. Denk bij die ondersteuning aan de aansturing, onder regie van onze vastgoedafdeling, van het reactief beheer en onderhoud van alle gebouwen en terreinen, maar ook aan de levering van verschillende diensten en producten als schoonmaak, afvalbeheer, bedrijfskleding en nutsvoorzieningen. Een hele gave verantwoordelijkheid dus!

Tickets voor storingsmeldingen en overige aanvragen worden ingediend via TOPdesk. Deze tickets worden opgepakt en zover mogelijk afgehandeld door de facilitair medewerkers van de eerste lijns service desk waar jij als Teamlead Facilitair leiding aan geeft. Naast ticket afhandeling verzorgen zij  inkooporders, de controle van facturen en overige werkzaamheden. Als Teamlead zal jij je ook bezig houden met het opleveren van rapportages over uitvoering, kwaliteit en kosten van de dienstverlening. En jij houdt je constant bezig met ontwikkeling en verdere professionalisering van de Service Desk. Woorden waar jij blij van wordt zijn o.a. performance, KPI’s, budgettering, verbetervoorstellen en financiële verslaglegging. Dit alles doe je in nauwe samenwerking met de Facilitair en Technisch Coördinatoren en met collega’s van andere afdelingen. En uiteraard voer je individuele voortgangsgesprekken met de medewerkers.

De Boels-Familie
Met ruim 7.00 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie!
Het oranje team in Sittard waar jij leiding aan gaat geven bestaat uit 9 facilitair medewerkers. Je rapporteert aan de Manager Operations Support. Het betreft hier een leuk jong team dat graag samen gaat lunchen in de kantine en in de pauzes geregeld samen een stukje gaat wandelen.


Het oranje team en jij

Organisatorisch sterk, analytisch, pragmatisch en organisatiesensitief: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Teamlead Facilitair de beste te worden bij Boels, heb je:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Ervaring met de in een Service Desk omgeving gebruikte methoden en processen;
 • Kennis van en ervaring met TOPdesk of een vergelijkbaar FMIS systeem. Het is een pré als je ervaring hebt met SAP, SuccessFactors en QlikSense;
 • Ervaring met het maken van analyses en rapportages;
 • Eigenschappen waar jij je in herkent zijn pro-actief, oplossingsgericht en organisatiesensitief, klantgericht, kwaliteitsgericht, resultaatgericht, efficiënt en een echte people manager.

Je krijgt een heleBoels
Als je ons komt versterken als Teamlead Facilitair, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.874- en €4.106,- bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur);
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 dagen (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard;
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!

Is deze vacature van Teamlead Facilitair in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-28757591 of via mail: marielle.boer@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via