Commercieel administratief medewerker

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO+
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 125
 • Vakgebied Commercieel

Dit is de rol

Boels pitstop

In deze rol ligt een sterke focus op pro activiteit, voortgangsbewaking, mee- en vooruitdenken en het signaleren, initiëren en coördineren van te ondernemen acties binnen het team.
Als bevlogen Commercieel administratief medewerker verwonder, verras en overtref je de verwachtingen van onze klanten en ons Sales team met jouw kennis, pro activiteit en analytische vaardigheden. Klinkt goed? Dan is deze vacature in Sittard waarschijnlijk op jouw lijf geschreven.

Hoe belangrijk is de rol als Commercieel administratief medewerker bij Boels? Extreem belangrijk! 

Je begrijpt de klant en het Sales team als geen ander en jij haalt alles uit de kast om ons Sales team te ondersteunen zodat zij beslagen ten ijs komen bij onze klanten. Je kunt je inleven in de wensen van de interne en externe klant, en levert een consistente, professionele service van een overtuigende hoge kwaliteit, met overtuigingskracht en klanttevredenheid als uitgangspunt. Als Commercieel administratief medewerker is geen dag hetzelfde: je beantwoordt vragen over raamovereenkomsten van klanten, je verwerkt raamovereenkomsten, je verzorgt de juiste rapportages. Je spart met en ondersteunt ons Sales team in het maken van de perfecte klantafspraken. Je hebt intensief contact met je collega’s binnen het CCC in Sittard maar ook in het veld zoals onze (key) accountmanagers, collega’s in de filialen en areamanagers en dat is niet alleen in Nederland, uit heel de Benelux. Dit klinkt toch als muziek in je oren als aankomend Commercieel administratief medewerker bij Boels!

De Boels-Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie!
Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit veel enthousiaste collega’s, die onze klanten uit de Benelux zo goed mogelijk van A tot Z ondersteunen. Ze staan niet alleen voor de klant klaar maar ook voor elkaar. Je wordt onderdeel van 1 van de drie teams met een leuke senior en manager. Zij zullen het beste in je naar bovenhalen zodat jij kan excelleren. Of je nu thuis werkt of op ons kantoor: we staan altijd met elkaar in verbinding en helpen elkaar.

Het oranje team en jij

Wil je de Customer Experience overtreffen? Zit servicegerichtheid in je bloed?: jij hebt het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Commercieel administratief medewerker de beste te worden bij Boels, heb je:

 • MBO+ werk-en-denkniveau
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Excel kent voor jou geen geheimen. Verder werken wij met Insphire, SalesForce en SAP
 • Een passie voor commercie en ervaring in een commerciële backoffice omgeving
 • Ruime analytische vaardigheden en uitstekende schrijfvaardigheden. Daarnaast ben je nauwkeurig, betrouwbaar, flexibel, klantgericht en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel

Onze werktijden zijn tussen 0700 uur en 1700 uur.

Je krijgt een heleBoels
Als je ons komt versterken als Commercieel administratief medewerker, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.034,- en € 2.905,- bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 dagen (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Boelseye!

Is deze vacature van Commercieel administratief medewerker in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-4108 5663 of via mail: michelle.mallie@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via