Filiaalmanager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Zwolle - Voorst C (extra hal)
 • Vakgebied Management

Dit is de rol

Boels pitstop
Boels Rental is één van Europa’s grootste verhuurbedrijven op het gebied van machineverhuur maar ook specialistische verhuur. We hebben het grootste en breedste assortiment moderne machines en gereedschappen van topkwaliteit. Voor onze locaties te Zwolle zijn wij op zoek naar een enthousiaste, positief ingestelde filiaalmanager die de verantwoordelijkheid voor twee filialen op zich kan nemen. In deze functie  ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing voor deze twee locaties. Op onze filialen bieden wij onze klanten het reguliere machineverhuur assortiment aan, maar kennen wij ook verschillende specialisaties; betonbewerken, construction equipment, hoogwerkers en climate control. Aan jou de taak verder te bouwen aan het team én om hier één geoliede machine van te maken.

Als filiaalmanager te Zwolle combineer jij de dagelijkse operationele aansturing met het fungeren als verbinder tussen de twee filialen maar ook binnen het rayon t.a.v. de andere vestigingen. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van bestaande relaties binnen, onder andere, de aannemerij en vastgoed. Maar ook het signaleren van kansen bij jou in de regio Zwolle behoort bij jouw werkzaamheden. Natuurlijk grijp je deze kansen met beide handen aan om onze organisatie én producten verder onder de aandacht te brengen met als doel een mooie deal te sluiten.

Voor beide filialen bepaal jij de doelstellingen op korte én lange termijn en zal jij deze om dienen te zetten naar de dagelijks uit te voeren werkzaamheden. Natuurlijk neem jij jouw team mee in deze doelstellingen en delegeer jij de bijbehorende taken. Omdat jij afwisselend tussen beide filialen te Zwolle jouw operationele, commerciële en management taken verricht weet jij wat er speelt en waar de behoefte ligt van jouw mensen en klanten.

Kortom; een afwisselende, dynamische functie geschikt voor een commerciële
, operationeel leidinggevende met een hands-on mentaliteit en een breed scala aan managementvaardigheden.

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels
één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Het team waarin jij komt te werken in Zwolle bestaat uit 16 personen (2 filialen), jullie vormen een enthousiast en gemotiveerd team waar de energie vanaf spat en waarin iedereen zijn eigen kwaliteit heeft zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

Kom bij de Boels-familie
Zelfstandig werken, commercieel en collegiaal: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast als filiaalmanager de beste te worden, heb je:

 • HBO werk- en/of denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een leidinggevende rol binnen een commerciële omgeving en / of vergelijkbare omgeving;
 • Een service- & klantgerichte instelling; Het zou mooi zijn als je al een netwerk hebt in de regio van Zwolle;
 • De vaardigheden om onder uitdagende omstandigheden prioriteiten te stellen door kritisch te denken, het team aan te voeren, zaken gedaan te krijgen en vervolgens te evalueren voor een effectievere en/of efficiëntere bedrijfsvoering;
 • Een flexibele en stressbestendige instelling en beschik jij over organisatievermogen;
 • Ervaring met Word en Excel en beschik jij over een rijbewijs B.


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als filiaalmanager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 3.156,- en € 4.508,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Zwolle
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van filiaalmanager in Zwolle een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Mascha Brouwers en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0641105212. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via