Student

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 4 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Den Bosch - De Herven
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Boels Pitstop

Als Student bij Boels in Den Bosch De Herven ben je overal op de vloer te vinden. Achter de balie waar je klanten te woord staat en het beste verhuur advies geeft over onze machines. Van sloophamers, grondboren en kettingzagen tot aan elektronische graafmachines, wij leren jou deze materialen kennen zodat jij precies weet waarvoor de klant ze kan gebruiken. Wanneer je de spullen verhuurd houdt je dit bij in het systeem en stel je verhuurcontracten op tussen Boels en de klant.

Daarnaast zorg je er als Student bij Boels in Den Bosch voor dat alle verhuurde materialen op tijd klaar staan om opgehaald te worden en help je jouw collega’s bij het laden en lossen van de auto’s. Worden de machines terug gebracht? Dan controleer jij deze of ze nog werken en zorg je ervoor dat ze op nieuw klaar worden gemaakt om te verhuren.

 

De Boels familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Het geweldige team waarin je in Den Bosch komt te werken bestaat uit 4 deskundige collega’s die je graag mee nemen in het proces binnen Boels. Er heerst een prettige informele sfeer binnen dit filiaal waar iedereen welkom is.

 

Het oranje team en jij

Ben je gek op machines en techniek? Of heb je er misschien nog helemaal geen ervaring mee maar vind je het reuze interessant? Dan ben jij geschikt voor deze bijbaan als Student bij Boels in Den Bosch De Herven. Daarnaast:

 • Je bent op zaterdagochtend van 8.00 uur tot 13.30 uur en in overleg een aantal uur doordeweeks beschikbaar;
 • Je wilt in de vakanties extra werken;
 • Ben je in de vakanties een dag extra beschikbaar;
 • Heb je een rijbewijs B (geen pré).

 

Je krijgt een heleBoels

Tijdens je inwerkperiode leer je onze producten en ons administratieve systeem perfect kennen. Ook volg je tussendoor trainingen: is vorkheftruck rijden iets voor jou? Verder mag je van deze bijbaan verwachten:

 • Een uurloon hoger dan het minimumloon;

Leeftijd

Uurloon

All-in uurloon*

18 jaar

€5,89

€6,96

19 jaar

€7,97

€9,28

20 jaar

€9,96

€11,59

21 jaar of ouder

€10,67

€12,42

*Uurloon inclusief vakantiegeld en verlofdagen

 • Reiskosten vergoeding naar Den Bosch;
 • Speciale Boels-kortingen op kleding, gadgets en andere elektronica, een voordelige ziektekostenverzekering en huren met forse personeelskorting;
 • Uitstekende doorgroeimogelijkheden.

 

Boelseye!

Is deze bijbaan als Student bij Boels in Den Bosch een schot in de roos? Solliciteer direct via de button dan nodigen wij jou graag uit voor een gesprek en een rondleiding. Toch nog een vraag? Mijn naam is Nina en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06 11 38 80 71. Hoor ik snel van je?

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via