Health and Safety Engineer

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Almere - Stad
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Boels pitstop

Als Health and Safety Engineer heb je een mobiele functie waarin je werkzaam bent op diverse Boels locaties in Noord, Noord-Oost en Noord-West Nederland. Vanuit jouw kennis en ervaring ben jij de kartrekker op gebied van veilig en gezond werken en kunt regels, standaarden en procedures vertalen naar de praktijk. Je hebt een brede rol waarin je gesprekspartner en adviseur bent voor het management en directie van jouw business units.

Je werkt nauw samen met het lokale management om het health & safety systeem te onderhouden en zorgt ervoor dat de certificeringen verkregen en behouden blijven. Je voert interne audits uit op gebied van health & safety, onderwerpen als energiemanagement en duurzaamheid komen hier ook bij kijken. Tevens zorg je voor de planning en voorbereiding van externe audits (bijv. VCA, SCL) en begeleidt de externe auditors. Je bereidt het jaarplan voor, bent kartrekker voor de uitvoering van deze plannen en monitort de voortgang bij collega’s. Op gebied van wet- en regelgeving, interne standaarden en vereisten (VCA, ISO) ben jij eerste aanspreekpunt. Bij ongevallen analyseer jij de data en op basis hiervan stel je een actieplan op om herhaling in de toekomst te voorkomen.

Door jouw regelmatige aanwezigheid op de werkvloer kun je ongewenst gedrag signaleren en collega’s hierop aanspreken. Je geeft constructieve feedback aan de betrokken medewerkers en de verantwoordelijke managers. Tevens verzorg jij coaching, toolboxen en veiligheidstrainingen voor de medewerkers op de diverse locaties en creëert daarmee meer draagvlak voor veilig werken.

Je hebt een zelfstandige rol maar bent niet alleen! Regelmatig heb je een overleg met je collega Health and Safety Engineers van de overige business units – waarin de voertaal Engels is.

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Jij komt te werken in Almere binnen een team dat bestaat uit 3 enthousiaste collega’s. Jullie maken deel uit van een groter team dat periodiek samenkomt om best practices te delen. Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Klinkt gezellig toch!
Het oranje team en jij

Enthousiast en hands-on, dit ben jij en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Health and Safety Engineer de beste te worden bij Boels, heb/ben je:

 • Een afgestudeerde HVK’er of een MVK’er met enkele jaren relevante werkervaring, bij voorkeur in een groot bedrijf met meerdere werklocaties
 • Affiniteit met bouw en techniek
 • In het bezit van je VCA
 • Vloeiende taalbeheersing van zowel Nederlands als Engels
 • Sterke analytische en communicatieve vaardigheden, resultaatgericht, integer en doorzettingsvermogen

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als Health and Safety Engineer, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de €2.744 en €3.920 op basis van een fulltime maandsalaris (40 uur)
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 dagen (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Bij deze functie krijg je een bedrijfswagen
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Boelseye!
Is deze vacature van Health and Safety Engineer in Almere een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Dan geef ik graag antwoord via WhatsApp op 06-41085663 of via mail: michelle.mallie@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?  

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via