Sales Manager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO+
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Rotterdam-Europoort; Industrial
 • Vakgebied Management

Dit is de rol

Inhoud van jouw rol;
Boels Industrial is één van de specialistische takken binnen Boels die zich richt op de tijdelijke inzet van  industriële verhuuroplossingen binnen de industrie, petrochemie, tankbouw en maritieme sector. Jouw toekomstige collega’s bij Boels Industrial zijn expert op het gebied van onderhoudstops en turnarounds waarbij veiligheid één van onze top prioriteringen is. Vanuit onze vestigingen in Nederland, België en Duitsland richten wij ons, onder andere, op de verdere uitbouw van onze klanten portefeuille.

Als sales manager neem jij ervaring mee vanuit een commerciële aansturende rol en ben je bekend in de regio Rotterdam / Europoort zodat je de functie snel eigen kunt maken en aan de slag kunt met het verder uitbreiden en ontwikkelen van salesteam en het realiseren van de commerciële doelstellingen. Momenteel ligt er een uitdaging t.a.v. het verder uitbouwen van de huidige markt én het onderzoeken van kansen en mogelijkheden in aanverwante branches en potentiële afzetmarkt. Naast bestaande producten kan jij ook nieuwe producten en diensten ontwikkelen en uitrollen met je klanten.


Naast de commerciële doelstellingen ben jij het merendeel van jouw tijd bezig met dagelijkse aansturing van jouw team waarbij jij fungeert als coach en vraagbaak. Als echte verbinder én vanuit jouw leidinggevende capaciteiten ben jij in staat om iedereen binnen jouw team in zijn of haar kracht te zetten en te ondersteunen bij klantvraagstukken en persoonlijke ontwikkeling. Jij weet het beste in je mensen naar boven te halen met als doel dat jullie als team een belangrijke bijdrage gaan leveren aan het ontwikkelen en realiseren van het strategisch plan waarbij het ook jouw verantwoordelijkheid is om vanuit de strategie de vertaalslag te maken naar operationele targets voor jouw team.

 

Voor 2022 hebben wij de doelstelling om verdere structuur aan te brengen binnen het team en om te sturen op de door jou bepaalde KPI’s. Kortom; een veelzijdige, afwisselende functie binnen een dynamische internationale organisatie op het snijvlak van strategisch en operationeel niveau vanuit onze vestiging te Rotterdam Europoort.

Boels Familie;
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels
één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Als Sales Manager werk jij vanuit onze vestiging te Rotterdam Europoort, jouw team bestaat uit 5 accountmanagers (direct reports). Wij houden van hard werken, maar humor op zijn tijd is even zo belangrijk.

Het oranje team en jij
Stressbestendig en service gericht: jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als sales manager de beste te worden, heb je:

 • Een afgeronde HBO opleiding;
 • Leidinggevende ervaring aan een sales / accountmanagement team binnen de technische (industriële) branche;
 • Ervaring binnen de industrie; jij ‘spreekt’ de taal, bij voorkeur heb jij kennis van reliability, ervaring binnen de verhuurbranche is een pré;
 • Ervaring met het schrijven van accountplannen en kun jij vanuit ons CRM systeem een analyse maken om op basis hiervan korte- & lange termijn planningen voor jouw team te maken
 • Een positieve instelling en ben jij een echte motivator.


Dit kunnen wij jou bieden;
Als je bij ons komt werken als sales manager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past + een aantrekkelijke bonusregeling
 • In deze rol krijg je de beschikking over een bedrijfsauto, laptop en smartphone
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van Sales Manager te Rotterdam een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Mascha Brouwers en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0641105212. Hoor ik snel wat van je?

Procedure:
Na een 1e gesprek (online of op locatie) volgt een assessment en een 2e gesprek.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via