Projectmanager Bouw DACH-landen

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO+
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied Hoofdkantoor

Dit is de rol

Boels pitstop

Als Projectmanager Bouw bij Boels is geen dag hetzelfde! Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en oplevering van vastgoedprojecten binnen de DACH-landen (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland). Je geeft leiding aan projectteams, stuurt externe partijen (calculators, architecten, etc.) aan en ziet toe op de gestelde kaders. De projecten variëren van nieuwbouw tot verbouwing van bestaande locaties. Dit alles vanuit ons hoofdkantoor in Sittard, maar je bent ook regelmatig op locatie te vinden!

In deze rol is het van belang dat je op je gemak bent voor een groep mensen, in een bouwvergadering ben jíj de opdrachtgever! Jij trekt de kar voor de projectvoorbereiding en bent o.a. verantwoordelijk voor het opmaken van het programma van eisen, het opstellen van een bouwplanning en zorgt ervoor dat dat de tekeningen gemaakt worden en de vergunningen op tijd geregeld zijn.

Gedurende de projecten ben jij scherp op het signaleren van acquisitiekansen en relatiebeheer met nieuwe en bestaande klanten. Je bent een aanjager die meedenkt en anticipeert op marktontwikkelingen, innovaties en duurzaamheid. Tevens draag jij zorg voor een correcte oplevering en tijdige verslaglegging binnen de projecten.

Kortom, een gevarieerde en verantwoordelijke rol waarin je jouw steentje kan bijdragen aan de diverse vastgoedprojecten binnen Boels!


De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie! Jij komt te werken in Sittard binnen een team dat bestaat uit enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Klinkt gezellig toch!

Het oranje team en jij
Gestructureerd en stressbestendig; jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Projectmanager Bouw de beste te worden bij Boels, heb/ben je:

 • Een relevante HBO/WO opleiding afgerond, bijvoorbeeld bouwtechnische bedrijfskunde, bouwkunde of vergelijkbaar;
 • Enkele jaren ervaring met bouwgerelateerd projectmanagement in een internationale omgeving, bij voorkeur in Duitsland;
 • Goede kennis van de Duitse en Engelse taal;
 • Een zelfstarter, communicatief, daadkrachtig en toegankelijk.


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als Projectmanager Bouw, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de €3.243 en €4.633 op basis van een fulltime maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Een bedrijfswagen en wanneer je gedeeltelijk thuiswerkt, ontvang je daar een aangepaste vergoeding voor
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van Projectmanager Bouw een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Dan geef ik graag antwoord via WhatsApp op 06 4108 5663. Hoor ik snel wat van je?  

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via