Projectleider Bouw DACH-landen

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied Hoofdkantoor

Dit is de rol

Wat ga je doen

Als Projectleider Bouw bij Boels is geen dag hetzelfde! Je werkt vanaf ons hoofdkantoor in Sittard maar bent uiteraard ook regelmatig op locatie te vinden in de DACH-landen (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland).  Jouw verantwoordelijkheden zijn afwisselend, want je trekt de kar vanaf het initiatief tot en met de oplevering. Hieronder een voorbeeld van hoe je dag eruit kan zien:

In de auto onderweg naar het vliegveld voor een oplevering in Wenen word je door je collega’s gebeld dat er grond gekocht is in Duitsland, of je alvast wil schakelen met de instanties en architecten zodat er zo snel mogelijk een plan gemaakt kan worden. Morgen mag je ook stoppen op een andere locatie in Oostenrijk om de voortgang van een project te controleren dat achter dreigt te raken op schema. Intussen probeer jij de aannemer te bereiken met vragen en belt jouw collega om even met je te sparren over een project. Kortom, je bent de spil die de nieuwbouw en verbouwingsprojecten draaiende houdt.

Aan afwisseling ontbreekt het dus niet in deze functie! Als Projectleider Bouw ga jij je focussen op onze vastgoedprojecten bestaande uit zowel nieuwbouwprojecten en verbouwingen van bestaande locaties en ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en oplevering van vastgoedprojecten in de DACH-landen.
De Boels-familie
Boels is de afgelopen 40 jaar zeer succesvol gegroeid door autonome groei en door acquisities en dat zal zo blijven. Door de recente overname van Cramo (2020) hebben we wederom de omzet zien verdubbelen. Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf en delen onze ideeën en werkwijze.

Jouw standplaats is Sittard waar je komt te werken binnen een team dat bestaat uit enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. Het volledige vastgoed proces wordt door dit team gecoördineerd - van de planning, tot bouw, tot het beheer - en zo is het team ook opgebouwd. Dit bestaat uit in-house makelaars, projectleiders en technisch coördinatoren. 
Jouw profiel
Daadkrachtig en gestructureerd; jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Daarnaast herken jij je als Projectleider Bouw in het volgende:

 • Een relevante HBO opleiding afgerond, bijvoorbeeld bouwtechnische bedrijfskunde, bouwkunde of een vergelijkbaar werk- en denkniveau door relevante ervaring;
 • Enkele jaren ervaring met bouw gerelateerd projectmanagement;
 • Goede kennis van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal;
 • Pro-actief, communicatief en toegankelijk.

Wat we bieden
Als je bij ons komt werken als Projectleider Bouw, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de  €3.243 en €4.633 op  basis van een fulltime maandsalaris (40 uur) + bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar (en de mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Een auto van de zaak, laptop, smartphone en een thuiswerkvergoeding
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Solliciteren
Is deze vacature van Projectleider Bouw een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Dan geef ik graag antwoord via WhatsApp op 06 4108 5663. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via