Stagiair HRM Digital Content

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Student
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied HR

Dit is de rol

Boels pitstop

Als stagiair HRM Digital Content van de afdeling recruitment op het Boels hoofdkantoor in Sittard ga jij onderzoek doen naar referral Recruitment. Je vraagt je misschien af, wat is dit dan? Een referral is een kandidaat die wordt aangedragen uit het netwerk van de werknemer. In ruil hiervoor krijgt de werknemer een beloning. Het is een enorm succesvolle manier van werven. Waarom? Deze kennis brengen wij jou bij, maar jij verzamelt zelf ook actuele feiten. Vervolgens ga jij zelf research doen om tot de bodem uit te zoeken welke beloningen passen bij de verschillende doelgroepen binnen Boels. Dit doe je door vragenlijsten op te stellen en deze uit te zetten. Je analyseert de resultaten en komt vervolgens met een advies. Daarnaast onderzoek je hoe wij onze medewerkers kunnen motiveren gebruik te blijven maken van de referral tooling die Boels heeft. De software tool heeft nog ongebruikte mogelijkheden en jij onderzoekt wat er nog te winnen valt!

Tenslotte ondersteun jij als stagiair HRM Digital Content te Sittard activiteiten rondom een wervingscampagne voor chauffeurs. Onze chauffeurs zorgen dagelijks voor het transport van onze machines naar klanten. Onmisbaar en nog moeilijker te werven. Daarom wordt een internationale campagne op poten gezet om deze doelgroep te bereiken. Hiervoor wordt zowel online als offline media gecreëerd. Jij zoekt bijvoorbeeld naar de perfecte locatie en figuranten voor een video-shoot.

 

Boels familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Het oranje team in Sittard bestaat uit een divers team van 10 collega’s die jou graag de wereld van corporate recruitment laten zien. Dit team werkt hard om de juiste collega’s te vinden. Voor deze collega’s is communicatie en sociale vaardigheden key als het gaat om het vinden van de juiste professionals. Naast hard werken, wordt er altijd tijd gemaakt voor een lekkere lunch in de kantine en voelt zich iemand altijd geroepen om DJ te zijn!

 

Het oranje team en jij

Proactief, analytisch: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als stagiair HRM Digital Content de beste te worden bij Boels:

 • Volg je een HBO opleiding Human Resources of vergelijkbaar leerjaar 3 of 4;
 • Heb je een “can-do” mentaliteit en ben je bereid in zekere mate zelfstandig te werken;
 • Beheers je zowel de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Duurt je meewerkstage minimaal 5 maanden, vanaf februari 2022.

 

Je krijgt een heleBoels

Als je ons team komt versterken als stagiair HRM Digital Content, doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een passende stagevergoeding;
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard;
 • Je werkt met mensen samen van allerlei disciplines, in een dynamisch internationaal bedrijf dat steeds in ontwikkeling is. Voor een leergierige stagiair als jij is dit ultiem!
 • En niet geheel onbelangrijk, een kantine met overheerlijke broodjes, en natuurlijk samoerai saus!

 

Boelseye!

Is deze vacature van stagiair HRM Digital Content in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06 11 388 071 of via mail: nina.borghoms@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via