Accountmanager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Zoetermeer - Bleiswijk (Hub)
 • Vakgebied Sales

Dit is de rol

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden als accountmanager bij Boels?
Boels Rental is één van de meest gerenommeerde verhuurbedrijven in Europa als het gaat om de verhuur van machines, gereedschappen, units en equipment. Binnen onze organisatie én enthousiaste team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega in de functie van accountmanager.


Als accountmanager ben jij, samen met jouw collega’s, verantwoordelijk voor het verder op de kaart zetten van onze organisatie in de regio West Zuid. Dit betekent dat jij dagelijks onderweg bent om klanten te bezoeken op directie- & inkoop niveau. Ons klantenbestand is zeer divers, zo kom jij over de vloer bij gemeentes, bouwmarkten en aannemers waar jij de ene dag overleg hebt met de directie en een dag later in overleg bent met de verantwoordelijke inkoper. Als accountmanager bouw je continue aan de relatie tussen jouw klanten en Boels  Jij neemt hierin het initiatief: je ziet en grijpt kansen en vertaalt de wensen van de klant naar de interne organisatie. Jij weet op alle niveaus, zowel intern als extern, mensen te enthousiasmeren en te verbinden. Hierbij voer jij de regie over het commerciële proces en het succes bij jouw klant.

Naast het externe relatiebeheer sla jij ook de interne brug voor jouw collega’s en signaleer jij kansen in de markt. Vanuit jouw intrinsieke motivatie heb jij als doel de klant te ontzorgen en mee te denken in mogelijkheden. Dit alles met als doel: een tevreden klant en een intensievere én langdurige samenwerking maar ook om een optimaal rendement te behalen.

Je combineert in deze rol je commerciële resultaatgerichtheid met je organisatorisch talent en adviserend vermogen. Tevens bezit je over de nodige overtuigingskracht, inspirerende kwaliteiten en luistervermogen, zodat je overal en altijd succes kunt boeken.

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels
één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Jij komt in de regio West Zuid te werken binnen een team van meerder collega accountmanagers, het team houd van hard werken, maar  humor telt net zo hard mee.

Wat verwachten wij van jou?
Vriendelijk, betrouwbaar en een gun-factor; jij bent én hebt het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als accountmanager de beste te worden, heb je:

 • HBO werk- en/of denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar relevante ervaring in een commerciële buitendienst functie;
 • Affiniteit met de branche waarin Boels actief is, ervaring in de verhuursector is mooi meegenomen maar zeker geen vereiste;
 • Ambitie om te blijven groeien;
 • Een hands- on én winnaars mentaliteit, waarbij targets geen enkel probleem zijn!


Wat bieden wij jou?
Als je bij ons komt werken als accountmanager in West Zuid, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven ontvang je bij Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.744,- en € 3.920,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • In deze rol krijg je de beschikking over een leaseauto, laptop en smartphone
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!
   

Meer weten?
Is deze vacature van Accountmanager in West Zuid een match? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Mascha Brouwers en ik geef graag antwoord via WhatsApp op +31641105212.


 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via