Student

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Heerenveen
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Boels pitstop

Als Student bij Boels in Heerenveen is het jouw goal om klanten de best mogelijke service te bieden. Hiervoor sta je ze achter de balie te woord en help je ze met vragen door het juiste verhuuradvies aan te bieden. Je zorgt ervoor dat alle machines op tijd klaar staan om opgehaald te worden door de klant en je helpt je collega’s bij het laden en lossen van de auto’s.

Worden de machines terug ingeleverd dan test jij als Student of ze het nog naar behoren doen en verricht je kleine onderhoudswerkzaamheden. Je maakt ze weer helemaal klaar zodat ze terug de winkel in kunnen in Heerenveen.

 

De Boels familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Bij Boels Heerenveen kom je terecht in een groot team van 15 collega’s. Het is een gedreven team dat altijd klaar staat voor de klant. Deze professionals leren jou graag alle kneepjes van het vak en brengen jou alle kennis bij over de machines waarmee gewerkt wordt.

 

Het oranje team en jij

Ben je een echt initiatiefnemer? Dan zijn wij bij Boels in Heerenveen op zoek naar jou! Daarnaast:

 • Ben je op zaterdagochtend en in overleg een aantal uur door de weeks beschikbaar
 • Wil je in de vakanties extra werken
 • Heb je een rijbewijs B, geen pré

 

Je krijgt een heleBoels

Wij zorgen ervoor dat je al onze producten en systemen leert kennen om je werk in deze leuke bijbaan goed kunt uitvoeren. Wil je een cursus volgen heftruck rijden? Wij regelen het. Verder kun je als Student verwachten:

 • Een uurloon hoger dan het minimumloon;

Leeftijd

Uurloon

All-in uurloon*

18 jaar

€5,89

€6,96

19 jaar

€7,97

€9,28

20 jaar

€9,96

€11,59

21 jaar of ouder

€10,67

€12,42

*Uurloon inclusief vakantiegeld en verlofdagen

 • Reiskosten vergoeding naar Heerenveen;
 • Speciale Boels-kortingen op kleding, gadgets en andere elektronica, een voordelige ziektekostenverzekering en huren met forse personeelskorting;
 • Uitstekende doorgroeimogelijkheden.

 

Boelseye!

Is deze bijbaan van Student bij Boels in Heerenveen een schot in de roos? Solliciteer direct via de button of WhatsApp. Toch nog een vraag? Mijn naam is Nina Borghoms en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06 11 38 80 71. 

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via