District Manager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO+
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Nusterweg 61a
 • Vakgebied Management

Dit is de rol

District manager Zuid (Oost Brabant & Limburg)
Als district manager maak je deel uit van het management team binnen Boels Nederland. Vanuit deze rol ben jij het regionaal boegbeeld, cq het gezicht in de markt door een actieve deelname en aanwezigheid in regionale netwerken. Vanuit jouw netwerk en kennis van de regio weet je waar kansen liggen in een sterk concurrerende markt. Uiteraard analyseer jij de markt en kun jij de behoefte inventariseren van bestaande en nieuwe klanten. Deze informatie vertaal je samen met de sales manager naar een plan van aanpak dat aansluit bij de strategische doelstellingen binnen jouw district.

Je bent verantwoordelijk voor de omzet en resultaten van het district Zuid. Je speelt proactief in op de signalen en ontwikkelingen. Je zorgt voor een duidelijke gestructureerde aanpak om je doelstellingen te bereiken. Je denkt mee als het gaat om procesoptimalisatie en een efficiëntere manier van werken en samenwerken binnen het district en binnen Boels als geheel. 

 

Als leidinggevende zorg jij ervoor dat de medewerkers in hun kracht worden gezet en creëer je de juiste randvoorwaarden zodat de medewerkers optimaal kunnen presteren. Je hebt oog voor de ontwikkeling van je medewerkers en weet ze te enthousiasmeren en uit te dagen als het gaat om continu verbeteren en optimaliseren van de verhuuractiviteiten.
 

De combinatie van de werkzaamheden vergt dat je snel kunt schakelen tussen onderwerpen van strategisch naar operationele maar ook dat je makkelijk kunt communiceren op diverse niveaus binnen en buiten de organisatie.  In deze functie heb je te maken met verschillende interne en externe belangen, welke je bij elkaar moet brengen. Dit vraagt betrokkenheid, creativiteit, flexibiliteit en stressbestendigheid.

District Zuid
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie!

Wij kennen 4 districten met allen een eigen district manager. In deze rol rapporteer je aan de managing director Nederland. Het team in jouw toekomstige regio bestaat uit vier areamanagers, een HUB-manager en een sales-manager. Het zijn collega’s die al een tijdje in de omgeving van dit district werken en veel over hebben voor het bedrijf. Zij weten hoe het werkt en hebben jouw hulp nodig om het district verder te laten groeien. Leiding geven,  keuzes maken en je team inspireren: jij kan het!

Dit neem jij mee

Om als district manager in het district Zuid (Oost Brabant en Limburg) succesvol te zijn beschik je over:

 • Afgeronde HBO opleiding in commerciële, bedrijfskundige of technische richting; 
 • Minimaal 5 jaar relevante ervaring in een leidinggevende positie;
 • Een ondernemende drive; jij tilt jouw district naar een hoger plan;
 • Een resultaatgerichte en procesmatige instelling.
 • Kennis van en een netwerk binnen de regio.


Wij bieden
Als je ons komt versterken als district manager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past op basis van een fulltime dienstverband;
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 dagen (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen);
 • In deze rol krijg je de beschikking over een leaseauto, laptop en smartphone;
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Interesse?

Wil je meer informatie over de vacature voordat je solliciteert neem dan contact op met Mascha Brouwers via de email; Mascha.Brouwers@Boels.nl of telefonisch / via whatsapp; 0641105212.


 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via