HR Business Partner

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied HR

Dit is de rol

Boels pitstop
Boels Rental bevindt zich in een interessante en uitdagende fase: een periode van groei en transitie. Een periode waarin je een waardevolle bijdrage kan leveren door als sparringpartner van je Business Director(s) samen de organisatiedoelen te verwezenlijken. Als HR Business Partner ben je vanuit ons hoofdkantoor in Sittard zowel op operationeel als tactisch niveau bezig met HR vraagstukken binnen het jou toegewezen aandachtsgebied. 
Je vertaalt de HR doelstellingen in een jaarplan voor de jouw toegewezen regio(s). Als HR Business Partner ben je het eerste aanspreekpunt voor de Business Director(s) en de managers en je adviseert en begeleidt hen op het gebied van oa. organisatieontwikkeling, -inrichting en -verandering. Om dit goed te kunnen doen ben je ook aanwezig bij hun MT meetings. Jij brengt de business plannen en de HR visie samen en zet dit om in concrete acties. Je voelt aan hoe de formele en informele lijnen lopen en weet hoe je hierop in moet spelen om uiteindelijk je doelstellingen te behalen. 

Als HR professional heb je ook een actieve rol in diverse HR projecten. Jij zorgt ervoor dat de initiatieven binnen jouw divisies worden geïmplementeerd en stuurt bij waar nodig. Je denkt mee, levert een actieve bijdrage op de inhoud en stimuleert het denken in creatieve oplossingen. Je werkt nauw samen met de expertise centers aan de vraagstukken binnen jouw regio. Daar waar nodig sta je soms ook midden in de operatie om praktisch mee te denken en/of te ondersteunen in de uitvoering.

Het is een dynamische omgeving met veel uitdagingen en met kleine veranderingen maak je een groot verschil. We zoeken dan ook iemand die geen uitdaging uit de weg gaat en energie krijgt van de grote variatie aan taken die je op je bord krijgt!

De Boels-Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie!
Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit enthousiaste collega’s met verschillende verantwoordelijkheden. Onze HR afdeling wordt aangestuurd door de HR director en bestaat uit de HR Managers, HR Business Partners en de 4 expertise centers te weten HR Service Center, L&D, C&B en Recruitment. Deze rol valt binnen team Nederland. Binnen dit team heb je drie HR Business Partner collega’s en rapporteer je aan de HR Manager Benelux.

Het oranje team en jij

Positief kritisch en resultaatgericht: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als HR Business Partner de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Een afgeronde HBO opleiding in de richting HRM of gelijkwaardig
 • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring binnen een internationale omgeving
 • Jij durft je vragen te stellen en je gaat planmatig en doelgericht te werk
 • Goede communicatieve vaardigheden. Je bent tactvol, luistervaardig, overtuigend en helder in je communicatie
 • Een hands-on mentaliteit

Je krijgt een heleBoels
Als je ons komt versterken als HR Business Partner, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 3.156,- en € 4.508,- bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur)
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 dagen (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!

Is deze vacature van HR Business Partner in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-41085663 of via mail: michelle.mallie@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via