Werkstudent

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau MBO
  • Dienstverband Internal Employee
  • Standplaats Rotterdam - Zuid

Dit is de rol

Boels pitstop

Elke dag is er bij Boels Rotterdam Zuid weer een nieuwe uitdaging. Als werkstudent verveel je je dan ook niet met alle werkzaamheden die jij mag gaan uitvoeren. Het is jouw goal om een bijdrage te leveren aan het succes van de klant. Je gaat aan de slag achter de balie en helpt klanten met het juiste verhuuradvies. Je registreert de uitgifte van machines en je zorgt voor de administratie wanneer deze terug worden gebracht. Om ervoor te zorgen dat de machines opnieuw verhuurd kunnen worden controleer jij de apparaten en verricht je kleine onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast stel je contracten, zet je de machines klaar die verhuurd worden en help je bij het laden en lossen van auto’s.

Als werkstudent bij Boels Rotterdam Zuid beschik je over verschillende skills om jou werk als de beste uit te voeren. Je bent klant gericht en communicatief vaardig, je steekt graag je handen uit de mouwen en bent geïnteresseerd in de techniek. Weet je nog niet veel van techniek of onze machines? Geen probleem, wij leren jou alles tijdens je inwerkperiode. Klinkt als een perfecte bijbaan voor jou? Ja toch, niet dan!

 

De Boels familie

Met ruim 7.000 collega’s , 750 winkels in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie. Het team waarin jij komt te werken in Rotterdam Zuid bestaat uit verschillende functies. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen.

 

Het oranje team en jij

Handen uit de mouwen, gaat niet bestaat niet. Past deze mentaliteit bij jou? Dan ben je als werkstudent bij Boels in Rotterdam Zuid aan het juiste adres. Daarnaast:

  • Ben je op zaterdagochtend en door de weeks beschikbaar;
  • Wil je in de vakanties extra werken;
  • Heb je een rijbewijs B, geen pré.

 

Je krijgt een heleBoels

Wij zorgen ervoor dat je al onze producten en systemen leert kennen om je werk als werkstudent goed kunt uitvoeren. Wil je een cursus volgen heftruck rijden? Wij regelen het. Verder kun je van deze bijbaan verwachten:

  • Een uurloon hoger dan het minimumloon vanaf 6,89 (incl. vakantietoeslag) afhankelijk van je leeftijd;
  • Reiskosten vergoeding naar Rotterdam Zuid;
  • Speciale Boels-kortingen op kleding, gadgets en andere elektronica, een voordelige ziektekostenverzekering en huren met forse personeelskorting;
  • Uitstekende doorgroeimogelijkheden.

 

Boelseye!

Is deze bijbaan van werkstudent in Rotterdam Zuid een schot in de roos? Solliciteer direct via de button of WhatsApp. Mijn naam is Nina en ik ben te bereiken op 06 11 388 071 of nina.borghoms@boels.nl

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via