Student

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Amsterdam - Duivendrecht
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Boels pitstop

Elke dag helpt Boels klanten bij het uitvoeren van grote projecten tot aan kleine klussen thuis aan huis. Als Student bij Boels in Amsterdam-Duivendrecht draag jij bij aan het succes van de klant en jezelf. Jouw goal is om er voor te zorgen dat alle machines en materialen op tijd klaar liggen voor de huurder om op te halen. Je staat klanten te woord en voorziet hen van het juiste verhuur advies. Je neemt verhuurde producten terug in ontvangst, controleert ze of ze nog goed werken en verricht kleine onderhoudswerkzaamheden uit. Om te zorgen dat het verhuurproces gesmeerd blijft lopen, houd je de administratie bij van de uitgaves en terugnames.

Sleutel je zelf graag aan auto’s, motoren of andere machines? Heb je al in een winkel gewerkt? Dat is zeker een pluspunt. Heb je nog geen ervaring? Geen probleem, de Boels collega’s van het filiaal in Amsterdam-Duivendrecht leren het je graag.

 

De Boels familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! 

Het team in Amsterdam-Duivendrecht waarin je komt te werken bestaat uit een hecht team van 15 collega’s die al langere tijd bij Boels werken en jouw alles kunnen leren over de machines. Het is een team dat open staat voor innovatieve en creatieve ideeën en graag voor elkaar klaar staat.

 

Het oranje team en jij

Handen uit de mouwen, gaat niet bestaat niet. Past deze mentaliteit bij jou? Dan ben je als Student bij Boels in Amsterdam-Duivendrecht aan het juiste adres. Daarnaast:

 • Je bent op zaterdagochtend van 8.00 uur tot 13.30 uur en in overleg een aantal uur doordeweeks beschikbaar;
 • Je wilt in de vakanties extra werken;
 • Ben je in de vakanties een dag extra beschikbaar;
 • Heb je een rijbewijs B (geen pré).

 

Je krijgt een heleBoels

Wij zorgen ervoor dat je al onze producten en systemen leert kennen om je werk als Student goed kunt uitvoeren. Wil je een cursus volgen heftruck rijden? Wij regelen het. Verder kun je van deze bijbaan verwachten:

 • Een uurloon hoger dan het minimumloon;

Leeftijd

Uurloon

All-in uurloon*

18 jaar

€5,89

€6,96

19 jaar

€7,97

€9,28

20 jaar

€9,96

€11,59

21 jaar of ouder

€10,67

€12,42

*Uurloon inclusief vakantiegeld en verlofdagen

 • Reiskosten vergoeding naar Amsterdam Duivendrecht;
 • Speciale Boels-kortingen op kleding, gadgets en andere elektronica, een voordelige ziektekostenverzekering en huren met forse personeelskorting;
 • Uitstekende doorgroeimogelijkheden.

 

Boelseye!

Is deze bijbaan van Student Bij Boels in Amsterdam-Duivendrecht een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. toch nog een vraag? Mijn naam is Nina en ik geef graag antwoord via Whatsapp op 06 11 388 071.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via