Werkstudent

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Zoetermeer - Bleiswijk

Dit is de rol

Boels Pitstop

Als allround werkstudent bij Boels in Zoetermeer-Bleiswijk ga je nadat je zorgvuldig bent ingewerkt zelfstandig aan de slag met uitdagende diverse taken binnen het filiaal. Je wordt allround opgeleid en beschikt over een divers takenpakket. Je gaat aan de slag achter de balie waar je klanten te woord staat om hen te helpen bij het vinden de juiste verhuur oplossing om hun klus te klaren. Daarnaast zet je de machines klaar die verhuurd zijn en worden opgehaald. Je helpt bij het laden en lossen van de auto’s en neemt de geretourneerde machines terug aan, je controleert ze en verricht onderhoud.

Ook verricht je de administratieve taken die bij de verhuur komen kijken, maak je offertes en stel je contracten op met klanten. Heb je een rijbewijs? Als het nodig is dan sturen we je op pad om de spullen bij de klant te bezorgen. Als Allround werkstudent start je zaterdagochtend om 8.00 uur en sluit je gezamenlijk de winkel in Zoetermeer-Bleiswijk om 12.30 uur. Wil je door de weeks na school extra werken? Geen probleem, we zien je graag vaker.

 

Boels Familie

Met ruim 7.000 collega’s , 750 winkels in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie. Het oranje team in Zoetermeer-Bleiswijk dat gespecialiseerd is in grondverzet, is een middelgroot team van 11 collega’s die voor elkaar voor elkaar door het vuur gaan. Als allround werkstudent word je onderdeel van dit leuke team en ondersteun je jouw collega’s waar nodig. Binnen het team wordt goed gelachen maar ook hard gewerkt.

 

Het oranje team en jij

Klantgericht, interesse in techniek. Heb je een bijbaan in de horeca, een supermarkt of een winkel gehad en ben je op zoek naar iets nieuws? Dan is deze vacature van allround werkstudent bij Boels in ... voor jou! Om bij Boels te werken:

 • Ben je leergierig aangelegd en kun je overweg met computers;
 • Kun je op zaterdagochtend werken;
 • Ben je in de vakanties een dag extra beschikbaar;
 • Heb je een rijbewijs B (geen pré).

 

Je krijgt een heleBoels

Wij leren jou graag al onze producten en systemen kennen. Daarnaast is het mogelijk om tussendoor trainen te volgen: is rijden op een heftruck wat voor jou? Als allround werkstudenten mag je van deze bijbaan ook verwachten:

 • Een uurloon hoger dan het minimumloon vanaf € 6,89 (incl. vakantietoeslag)per uur afhankelijk van je leeftijd;
 • Een reiskostenvergoeding naar Zoetermeer-Bleiswijk;
 • Speciale Boels-kortingen op kleding, gadgets en andere elektronica, een voordelige ziektekostenverzekering en huren met forse personeelskorting;
 • Uitstekende doorgroeimogelijkheden.

 

Boelseye!

Is deze bijbaan van allround werkstudent in Zoetermeer-Bleiswijk een schot in de roos? Solliciteer direct via de button of WhatsApp. Mijn naam is Nina en ik ben te bereiken op 06 11 388 071 of nina.borghoms@boels.nl. Speek ik je snel?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via