Flexibele bijbaan als verkoper

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 4 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Zoetermeer - Bleiswijk (47) - Pr
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Boels Pitstop

Als verkoper bij Boels in Zoetermeer-Bleiswijk ga je, nadat je zorgvuldig bent ingewerkt, zelfstandig aan de slag met uitdagende diverse taken binnen het filiaal. Zo wordt jij verantwoordelijk voor het adviseren van klanten, zet jij machines klaar welke opgehaald moeten worden, controleer jij geretouneerde machines en verricht jij indien nodig onderhoud. 
 

Ook verricht je de administratieve taken die bij de verhuur komen kijken, maak je offertes en stel je contracten op met klanten. Heb je een rijbewijs? Als het nodig is dan sturen we je op pad om de spullen bij de klant te bezorgen. Als verkoper start je zaterdagochtend om 8.00 uur en sluit je gezamenlijk de winkel in Zoetermeer-Bleiswijk om 12.30 uur. Wil je door de weeks naast jouw opleiding extra werken? Geen probleem, we zien je graag vaker!

 

Boels Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Het oranje team in Zoetermeer-Bleiswijk dat gespecialiseerd is in grondverzet, is een middelgroot team van 11 collega’s die voor elkaar voor elkaar door het vuur gaan. Als allround medewerker word je onderdeel van dit leuke team en ondersteun je jouw collega’s waar nodig. Binnen het team wordt goed gelachen maar ook hard gewerkt.

 

Het oranje team en jij

Jij bent klantgericht en hebt interesse in de techniek. Heb je een bijbaan in de horeca, een supermarkt of een winkel gehad en ben je op zoek naar iets nieuws? Dan is deze flexibele bijbaan als verkoper bij Boels in Zoetermeer - Bleiswijk geschikt voor jou! Om bij Boels te werken:

 • Je bent op zaterdagochtend van 8.00 uur tot 13.30 uur en in overleg een aantal uur doordeweeks beschikbaar;
 • Je wilt in de vakanties extra werken;
 • Ben je in de vakanties een dag extra beschikbaar;
 • Heb je een rijbewijs B (geen pré).

 

Je krijgt een heleBoels

Wij leren jou graag al onze producten en systemen kennen. Daarnaast is het mogelijk om tussendoor trainingen te volgen: is rijden op een heftruck wat voor jou? Dan verzorgen wij graag een training vor jou. Verder mag je van deze bijbaan als Student ook verwachten:

 • Een uurloon hoger dan het minimumloon;

Leeftijd

Uurloon

All-in uurloon*

18 jaar

€5,89

€6,96

19 jaar

€7,97

€9,28

20 jaar

€9,96

€11,59

21 jaar of ouder

€10,67

€12,42

*Uurloon inclusief vakantiegeld en verlofdagen

 • Reiskosten vergoeding naar Zoetermeer Bleiswijk;
 • Speciale Boels-kortingen op kleding, gadgets en andere elektronica, een voordelige ziektekostenverzekering en huren met forse personeelskorting;
 • Uitstekende doorgroeimogelijkheden.

 

Boelseye!

Is deze flexibele bijbaan van verkoper bij Boels in Zoetermeer-Bleiswijk een schot in de roos? Solliciteer direct via de button of WhatsApp. Toch nog een vraag? Mijn naam is Paul Reinartz en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06 11388109. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via