Filiaalmanager

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Velddriel; Hoogwerkers
 • Vakgebied Management

Dit is de rol

Boels pitstop
Vanuit onze vestiging te Velddriel richten wij ons landelijk op de verhuur van autohoogwerkers en spiderhoogwerkers Daarnaast hebben wij divers groot materieel staan wat dagelijks wordt getransporteerd naar onze klanten. Voor jou als filiaalmanager brengt dit de nodige uitdaging met zich mee aangezien jij verantwoordelijk zal zijn voor de aansturing van beide teams. Voor jou ligt de uitdaging enerzijds op de dagelijkse aansturing, maar ook om er één geolied team van te maken.

Als filiaalmanager te Velddriel combineer jij de operationele aansturing met commerciële werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan het onderhouden en uitbouwen van bestaande relaties binnen, onder andere, de aannemerij en vastgoed. Maar ook het signaleren van kansen bij jou in de regio Velddriel behoort bij jouw werkzaamheden. Natuurlijk grijp je deze kansen met beide handen aan om onze organisatie én producten verder onder de aandacht te brengen met als doel een mooie deal te sluiten.

Voor het filiaal bepaal jij de doelstellingen op korte én lange termijn en zal jij deze om dienen te zetten naar de dagelijks uit te voeren werkzaamheden. Natuurlijk neem jij jouw team mee in deze doelstellingen en delegeer jij de bijbehorende taken. Omdat jij regelmatig aanwezig bent op het filiaal te Velddriel weet jij wat er speelt en waar de behoefte ligt van jouw mensen en van de klanten.

Kortom; een afwisselende, dynamische functie geschikt voor een commerciële, operationeel leidinggevende  die beschikt over een hands-on mentaliteit.

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

Het oranje team en jij
Zelfstandig werken, commercieel en collegiaal: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast als filiaalmanager de beste te worden, heb je:

 • HBO werk- en/of denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een leidinggevende rol binnen een commerciële omgeving en / of vergelijkbare omgeving;
 • Tevredenheid voor klanten in een hoog vaandel staan, je hebt een klantgerichte instelling en maakt gebruik van je communicatieve vaardigheden. Het zou mooi zijn als je al een netwerk hebt in de regio van Velddriel;
 • Een zelfstandige instelling; je kunt zelfstandig werken en prioriteiten stellen. Daarnaast ben je kritisch en denk je in mogelijkheden. Ook durf jij beslissingen te nemen en ben je lekker hands-on ingesteld! Die beslissingen weet je goed te onderbouwen dmv cijfermatig inzicht en gezond boeren verstand;
 • Een flexibele en stressbestendige instelling en beschik jij over organisatievermogen;
 • Ervaring met Word en Excel en beschik jij over een rijbewijs B.


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als filiaalmanager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 3.243,- en € 4.633,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar en de mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen
 • Reiskostenvergoeding richting Velddriel
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van filiaalmanager in Velddriel een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Mascha Brouwers en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0641105212. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via