Hulpkracht

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Beverwijk

Dit is de rol

Boels pitstop
Kom jij ons team in Beverwijk versterken, voor minimaal 4 uur per week? Nadat jij als hulpkracht zorgvuldig bent ingewerkt als door jouw collega’s, ga jij zelfstandig aan het werk achter de balie. Jij luistert goed naar de vraag van de klant zodat jij een passend verhuur advies geeft. Als Hulpkracht in Beverwijk kom je in aanraking met een groot assortiment. Van boormachine tot schaarhoogwerker. Van electro compressor tot elektrische graafmachine. Want ook Boels werkt mee aan een schonere, duurzame toekomst!

Naast het adviseren van onze klanten, houd je op de computer de administratie van de uitleen bij. Als de klant de verhuurde machine weer terug brengt, controleer jij of alles in orde is. Zo vliegt de zaterdagochtend snel voorbij. W
at laatste instructies voor de maandagcollega’s en dan sluit je samen de vestiging in Beverwijk. 12:30 uur: en je weekend kan beginnen… Klinkt als jouw bijbaan toch?

De Boels-Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Het oranje team in Beverwijk bestaat uit vijf enthousiaste collega’s die graag met je willen samenwerken. In jouw functie als hulpkracht ondersteun je het team op zaterdag (en door de week) bij diverse werkzaamheden. Het is een zorgvuldig en toegewijd team dat graag de klant tevreden stelt.

 

Het oranje team en jij

Goed met mensen om kunnen gaan. Echt willen helpen. Misschien heb je in de horeca of retail gewerkt of interesse in techniek? Dat maakt je geschikt voor deze bijbaan van hulpkracht in Beverwijk. Daarnaast:

 

 • kun je op zaterdag ochtend van 8.00 tot 12.30 uur werken;
 • ben je in de vakanties extra beschikbaar en ben je doordeweeks flexibel;
 • heb je een rijbewijs B (niet noodzakelijk).

 

Je krijgt een heleBoels

Tijdens je inwerkperiode leer je onze producten en ons administratieve systeem perfect kennen. Ook volg je tussendoor trainingen: is vorkheftruck rijden iets voor jou? Verder mag je van deze bijbaan verwachten:

 • een uurloon hoger dan het minimumloon vanaf €6,89 (inclusief vakantietoeslag) afhankelijk van je leeftijd;
 • een reiskostenvergoeding naar Beverwijk;
 • speciale Boels-kortingen op kleding, gadgets en andere elektronica, een voordelige ziektekostenverzekering en huren met forse personeelskorting;
 • uitstekende doorgroeimogelijkheden als je wilt, bijvoorbeeld tot (assistent)filiaalmanager;
 • 25 verlofdagen bij een fulltime dienstverband, op te bouwen naar 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen).

 

Boelseye!

Is deze bijbaan als hulpkracht in Beverwijk een schot in de roos? Solliciteer direct via de button dan nodigen wij jou graag uit voor een gesprek en een rondleiding. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06 11 38 80 71 of nina.borghoms@boels.nl. Hoor ik snel van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via