Hulpkracht

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Venlo - Noord

Dit is de rol

Boels pitstop

Kom jij ons team in Venlo versterken? Als hulpkracht bij Boels werk je minimaal 4 uur per week samen met het team om de klanten het beste te helpen bij het vinden van het meest geschikte verhuurmateriaal om hun klus te klaren. Naast het adviseren van klanten, houd je de administratie bij van de uitleen van de artikelen. Wanneer klanten gehuurde machines retour komen brengen controleer jij de machine.

Het is afwisselend werk waarbij het van belang is dat je goed naar de wensen van de klant luistert en hierop in speelt. Om als hulpkracht op ons filiaal in Venlo klanten goed te kunnen adviseren, de administratie bij te houden en wordt je zorgvuldig ingewerkt door onze collega’s.

 

De Boels-Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Het oranje team in Venlo bestaat uit 16 enthousiaste collega’s die graag met je willen samenwerken. Je komt terrecht in een dynamisch gedreve proactief en hecht team. Ieder heeft zijn eigen verantwoordelijkheden waaraan zelf invulling wordt gegeven. Binnen het team in Venlo worden een aantal keer per jaar uitjes georganiseerd, zo staat er elk jaar een potje paintballen op de planning en staat de vrijdagmiddag lunch bekend als frietdag.

 

Het oranje team en jij

Goed met mensen om kunnen gaan. Echt willen helpen. Misschien heb je in de horeca of retail gewerkt of interesse in techniek? Dat maakt je geschikt voor deze bijbaan in Venlo. Daarnaast:

 • kun je op zaterdag ochtend van 8.00 tot 12.30 uur werken
 • ben je in de vakanties extra beschikbaar en ben je doordeweeks flexibel
 • heb je een rijbewijs B (niet noodzakelijk)

 

Je krijgt een heleBoels

Tijdens je inwerkperiode leer je onze producten en ons administratieve systeem perfect kennen. Ook volg je tussendoor trainingen: is vorkheftruck rijden iets voor jou? Verder mag je van deze bijbaan verwachten:

 • een uurloon hoger dan het minimumloon vanaf €6,89 (inclusief vakantietoeslag) afhankelijk van je leeftijd
 • een reiskostenvergoeding naar Venlo
 • speciale Boels-kortingen op kleding, gadgets en andere elektronica, een voordelige ziektekostenverzekering en huren met forse personeelskorting
 • uitstekende doorgroeimogelijkheden als je wilt, bijvoorbeeld tot (assistent)filiaalmanager
 • 25 verlofdagen bij een fulltime dienstverband, op te bouwen naar 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)

 

Boelseye!

Is deze bijbaan in Venlo een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06 11 38 80 71 of nina.borghoms@boels.nl. Hoor ik snel van je?

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via