Assistent Filiaalmanager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Houten; Site Accommodation
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Boels pitstop
Als assistent filiaalmanager op de vestiging in Houten ben jij de rechterhand én vervanging van de filiaalmanager bij afwezigheid. Dit betekent dat jij, samen met het team, ervoor zorgt dat de operatie goed draait en daar waar nodig ook bijspringt. Jij laat het team maximaal presteren op veiligheid, kwaliteit en productiviteit. Hierdoor draag jij jouw steentje bij in het behalen van de omzet en operationele winst doelstellingen van het filiaal.

Als assistent filiaalmanager bij Unitverhuur in Houten ben jij mede verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing waarvoor jij dan ook planningen zal maken. Elke ochtend communiceer je de planning van de dag naar het team. Met jouw visie weet jij als geen ander hoe jij jouw collega’s mee kan nemen. Doordat je geen haantje de voorste bent, maar echt onderdeel uitmaakt van de groep, is deze start van de dag interactief. Tevens ben jij ook bezig met een aantal licht administratieve taken, die je in in excel zal verwerken. 

Het is belangrijk dat je als assistent filiaalmanager in Houten flexibel bent en er samen met je team voor zorgt dat we slimmer gaan werken om verder te groeien. Je zal je tevens gaan bezighouden met het aannemen van reserveringen, het registreren van de retouren en ondersteunen bij eventuele storingen. In deze rol zoeken we iemand die van dit team een echte eenheid kan maken. Je bent van nature een energiek persoon, een verbinder en coördinator pure sang!

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op!


Het team waarin jij komt te werken in Houten zorgt voor tijdelijke huisvesting op maat voor de Bouw, Industrie en Overheid. Snel geleverd, in verschillende afmetingen en op elke locatie. Het slimme stapel- en schakelsysteem biedt heel veel mogelijkheden. Zo is een unit in te richten als kantoor-, artiesten-, kleed- of opslagruimte. De units van Boels hebben standaard afmetingen, maar om grotere ruimtes te creëren kunnen de buitenwanden worden weggenomen. Dankzij dit slimme systeem zijn de units snel gemonteerd en gedemonteerd. Zo kunnen we snel inspelen op veranderingen. Iedereen in het team in Houten heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

Het oranje team en jij
Zelfstandig werken en prioriteiten stellen: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team in Houten! Om daarnaast als assistent filiaalmanager de beste te worden, heb je:

 • HBO werk- en/of denkniveau;
 • jouw sporen verdiend in een leidinggevende rol;
 • een creatief en oplossingsgericht vermogen;
 • technische kennis m.b.t. water en electra (pré)
 • organisatievermogen en ben je flexibel en stressbestendig. Daarnaast ben je een echte ‘people manager, communicatief sterk en toon je initiatief;
 • doorzettingsvermogen en sta jij sterk in je schoenen.


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als assistent filiaalmanager in Houten, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.207,- en € 3.153,- op basis van een fulltime maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar en de mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen
 • Reiskostenvergoeding richting Houten
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van assistent filiaalmanager in Houten bij Unit verhuur een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Mijn naam is Marlon Oberjé en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0639007975. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via