Accountmanager (Bouw) Projecten

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Heerenveen
 • Vakgebied Sales

Dit is de rol

Boels pitstop
Als accountmanager bouw je continue aan de relatie tussen jouw klanten en Boels. Jij neemt hierin het initiatief: je ziet en grijpt kansen en vertaalt de wensen van de klant naar de interne organisatie. Jij weet op alle niveaus, zowel intern als extern, mensen te enthousiasmeren en te verbinden. Jouw werkdag begint veelal op een bouwproject of op een filiaal in het gebied waar je die dag afspraken hebt op diverse bouwprojecten.

Tevens speur je dagelijks, via diverse bronnen, naar projectleads. Op deze manier weet je altijd wat er speelt in je gebied en blijf je zichtbaar voor je collega’s welke je tevens kunnen voorzien van leads. Je bezoekt een aantal bouwprojecten om de wensen te inventariseren en vragen te beantwoorden, hierbij komt je kennis van de Boels vloot goed van pas! Aan het einde van de werkdag neem je de tijd om alle administratieve gegevens te verwerken en nieuwe afspraken in te plannen. Naast het bezoeken van de projecten en projectrelaties sluit je ook aan bij collega’s van andere divisies om zo samen een belangrijke klant aan te vliegen.

Daarnaast heb je een actieve rol om projecten vroegtijdig in kaart te brengen en de juiste contactpersonen voor deze projecten samen met jouw collega’s te benaderen. Op deze wijze ben jij altijd tijdig aangesloten om nieuwe projecten te realiseren. Als accountmanager in de regio Friesland werk je nauw samen met vestigingsmanagers, regiomanagers en sales manager en is het jouw doel om ook de interne relatie verder uit te bouwen. Dit alles met als doel om het maximale eruit te halen!

Kortom; een afwisselende én dynamische rol als accountmanager binnen een internationaal georiënteerd familiebedrijf!

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels
één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Het team waarin jij komt te werken in de regio Friesland bestaat uit meerder collega accountmanagers, het is een hecht team waarin iedereen hard werkt maar waarin humor ook belangrijk is. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant zo optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.


Het oranje team en jij
Sales gedreven en je ‘spreekt de taal’,: jij bent én kan het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als accountmanager de beste te worden, heb je:

 • HBO werk- en/of denkniveau ;
 • Minimaal 1 jaar ervaring in een commerciële buitendienst functie, het is een pré als je Fries spreekt én een netwerk binnen de bouw meeneemt;
 • Een sales gedreven instelling, je bent van nature een verbinder en je benut mogelijke kansen;
 • Commerciële en communicatieve vaardigheden;
 • Een hoge gun-factor, een positieve én enthousiaste instelling;


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als accountmanager in Friesland, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven ontvang je bij Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.744,- en € 3.920,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • In deze rol krijg je de beschikking over een leaseauto, laptop en smartphone
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van accountmanager in Friesland / Emmeloord een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Mascha Brouwers en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0641105212. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via