Monteur

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Breda
 • Vakgebied Sales

Dit is de rol

Boels pitstop

Wij zijn op zoek naar een monteur voor ons specialistisch onderdeel Boels Power & HVAC. Jouw nieuwe collega’s zijn de specialist binnen alles wat te maken heeft met energie- en klimaatbeheersing. Wanneer je als monteur aan de slag gaat binnen dit vakgebied wordt je begeleidt tot specialist in verhuur, installeren en beheren van de totaaloplossingen. Wij bouwen installaties van nul op tot werkende projecten. De collega’s van Power & HVAC houden zich constant bezig met het vertalen van praktische vraagstukken naar operationele oplossingen. Momenteel gebeurt dat vanuit Sittard, Hoevelaken, Rotterdam en Meerhout (B).


Als monteur ben je verantwoordelijk voor het installeren, indienststellen, onderhouden en opvolgen van aggregaten, chillers, heaters, boilers, airconditioning, etc. Dit alles met als doel om de klant zo goed mogelijk te ondersteunen. De werkzaamheden worden veelal uitgevoegd op locatie, bij de klant. Dit betekend dat je vaak op verschillende plekken aan het werk bent en veel klantcontact hebt op locatie. Geen storingen of montages? Dan hou jij je bezig met het onderhoud van alle producten van Power & HVAC.

 

Kortom; een afwisselende functie als monteur in de regio Breda waarin wij jou kunnen helpen bij jouw ontwikkeling en jij ons helpt bij de verdere opbouw van Boels Power & HVAC!

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie! Het team waarin jij komt te werken in Breda  bestaat uit verschillende functies. Iedereen zijn eigen kwaliteit (o.a. techniek en sales) zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

Het oranje team en jij

Klantgericht en technisch onderlegd; jij hebt/bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als monteur de beste te worden, heb je:

 • Een relevante technische opleiding op MBO niveau;
 • Een technisch brede bagage: relevante ervaring op het gebied van elektriciteit, sturingen, HVAC, koeltechniek of vergelijkbaar is mooi meegenomen;
 • Kwaliteit hoog in het vaandel staan, je bent oplossingsgericht en flexibel;
 • Een hands- on mentaliteit, zelfstandig en leergierig
 • Een rijbewijs B, omdat jij jouw werk op verschillende locaties uitvoert is dit een eis voor deze rol; rijbewijs BE is een pré


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als monteur, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2207,- en € 3153,- op basis van een fulltime maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen en de mogelijkheid om max 5 dagen bij te kopen
 • Reiskostenvergoeding richting  Breda 
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van monteur in Breda  een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Twijfel je of deze rol wel helemaal bij jou past? Neem dan zeker contact op, wij denken graag met jou mee! Verder nog vragen? Mijn naam is Sarina van den Ancker en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06 18414812. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via