Stagiair HR

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Student
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied HR

Dit is de rol

Boels pitstop

Boels is een dynamisch bedrijf dat continu veranderd en groeit binnen een internationale markt. Ondanks de grote van de organisatie, zijn lijnen kort waardoor verandering snel mogelijk is en de impact op dagelijkse werkzaamheden groot is.

Tijdens je meewerkstage als stagiair HR op de afdeling HR-Services ben je bezig met lange termijn projecten en het integreren van nieuwe processen. De naam zegt het al, we staan in service van onze medewerkers. Employee Experience wordt steeds belangrijker en wordt mee genomen in alle processen. Onze processen en beleid worden voortdurend aangepast naar de huidige wet en regelgeving. Denk hierbij aan wetswijzigingen omtrend ouderschapsverlof. Naast het onderzoeken van de wijzigingen in deze wetgeving, denk je mee met proces verbetering waarbij de Employee Experience voorop staat.

Daarnaast werk je als stagiair HR in Sittard volledig mee met de waan van de dag waarbij je wekelijks en periodiek verschillende meetings zult bijwonen en dagelijks overleg voert met je directe collega’s. Om ervoor te zorgen dat jij voldoende kennis en ervaring op doet, wordt je dagelijks begeleid door vakbekwame collega’s en vinden er regelmatig voortgangsgesprekken plaats om te kijken naar je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

 

De Boels-Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie!
Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat in totaal uit 19 enthousiaste collega’s waarvan 7 directe collega’s. Het is een groot, ambitieus en jong team dat ruimte heeft voor creatieve ideeën en hier graag onderling over spart. Het team heeft een mentaliteit dat fouten maken mag, als je hier maar van leert. Mijlpalen worden gevierd, hier komt vaak een hoop chocolade bij kijken. Naast leuke teamuitjes om de onderlinge band en samenwerking te verbeteren, is er werkelijks een broodjesdag. Het team is op zoek naar een stagiair HR met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een ‘can-do’ mentaliteit.

 

Het oranje team en jij

Leergierig, zelfstandig: jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als stagiair HR de beste te worden bij Boels:

 • Volg je een HBO opleiding Human Resources of vergelijkbaar;
 • Ben je een echte initiatiefnemer met een ‘can-do’ mentaliteit;
 • Beheers je zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift;
 • Start je stage in februari 2022 en duurt minimaal 5 maanden.

Je krijgt een heleBoels

 

Als je ons team komt versterken als stagiair HR, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Duidelijke begeleiding;
 • Een passende stagevergoeding;
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard;
 • Ruimte om aan schoolopdrachten te werken;
 • Mogelijkheid om vanuit thuis te werken.

 

Boelseye!

Is deze vacature van stagiair HR in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatApp op 06 11 388 071 of via mail: nina.borghoms@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via