Administratief Logistiek Medewerker

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Standplaats Velddriel; Hoogwerkers
 • Vakgebied Administratief

Dit is de rol

Ben jij gestructureerd maar ook flexibel ingesteld met een passie voor planning, organisatie en klanttevredenheid? Dan is deze uitdagende en dynamische Administratief Logistiek Medewerker vacature bij Boels in Velddriel waarschijnlijk geschikt voor jou!

 

Boels pitstop

Bij Boels verhuren en onderhouden wij vele grote machines voor onze klanten. Als onze nieuwe administratief logistiek medewerker ben jij de bekende spin in het web, die contacten onderhoudt met de depots, de collega’s van de technische afdeling, de overige hubs en het call-center van Boels over de beschikbaarheid en de termijnen van de bestellingen.

Hoe zit een typische dag eruit? Op een dinsdagochtend gaat de telefoon en collega Julia van het filiaal in Breda heeft een grote bestelling binnengekregen van één van haar vaste klanten. Haar klant heeft acht hoogwerkers nodig die nog diezelfde week vóór vrijdag geleverd moeten worden. Jij bent al snel bezig met het controleren van de beschikbaarheid van de artikelen. Hebben we er genoeg hoogwerkers beschikbaar voor die datum? Natuurlijk hebben we dat! Jij neemt contact op met de technische dienst om te checken of de machines verhuur klaar en gekeurd zijn. Vervolgens moet je contact opnemen met de transportplanner in jouw team, om de beschikbaarheid van transport te controleren. Kunnen zij de hoogwerkers op tijd leveren? Natuurlijk kunnen ze dat! Jij kunt nu terug naar jouw computer om akkoord te geven op de vraag vanuit Julia en haar aanvraag verder te verwerken. Jij zorgt ervoor dat Julia volledig op de hoogte wordt gehouden van de voortgang, zodat zij haar klant op de hoogte kan houden. Communicatie is van groot belang. De klant weet nog niet precies wanneer hij klaar zal zijn met het werk en de hoogwerkers. Maar zodra deze niet meer nodig zijn, zal Julia dat laten weten, zodat jij kan regelen dat ze weer opgehaald worden en naar de hub in Velddriel vervoerd worden. Zodra de hoogwerkers zijn teruggekeerd naar de hub, moet je het systeem bijwerken om dit aan te geven. Kan deze machine onmiddellijk weer verhuurd worden? Moet het gerepareerd worden? Hoe lang zullen de reparaties duren? Dit zijn het soort vragen dat je zult stellen omdat je de planners of klant moet kunnen informeren over verwachte vertragingen of problemen.

Als Administratief Logistiek Medewerker bij Boels in Velddriel is geen dag hetzelfde. Je zult het zeker druk hebben met je e-mails te checken, telefoon te beantwoorden, bestellingen verwerken en de andere depots en het callcenter op de hoogte houden.

 

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie!

 

Het oranje team en jij

Het administratieve team waarin jij komt te werken in Velddriel, bestaat uit leuke collega’s. Het is een leuk en hecht team waarin iedereen hard werkt maar waarbinnen er een open een informele sfeer heerst en ook op z’n tijd ruimte is voor ontspanning. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant zo optimaal mogelijk kunnen bedienen. Ook werk je samen met je collega's uit Velddriel en de andere hubs in de Benelux. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig. Jouw nieuwe collega’s kijken er echt naar uit om jou te ontmoeten!

 

‘Zelfstandig werken, prioriteiten stellen en doorzettingsvermogen’ ‘Een passie voor logistiek en administratie’ : jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Administratief Logistiek Medewerker in Velddriel de beste te worden, heb je/ben je:

 • Minimaal 1-3 jaren relevante werkervaring binnen een administratieve/planning/logistieke functie
 • Vloeiend in het Nederlands
 • MBO/MBO+ werk en denk niveau
 • Ervaring met Word en Excel
 • In bezit van rijbewijs B

 

Je krijgt een hele-Boels

Als je bij ons komt werken als Administratief Logistiek Medewerker, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up to date blijven ontvang je bij Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 1833 ,- en € 2618,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Velddriel
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

Boelseye!
Is deze Administratief Logistiek Medewerker functie in Velddriel een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een specifieke vraag? Mijn naam is Francine en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0639 111 121. Hoor ik wat snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via