Koelmonteur / Aircomonteur

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Nusterweg 61a
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Vind jij het interessant om aan kleine en ook grote machines te werken? Vind jij techniek helemaal geweldig of ben jij iemand die zijn technische kennis nog meer wil verbreden? En zoek jij een functie waarin jij jouw kennis van F- Gassen ( 0.5 t/m 10 Kg) – hydrauliek, mechaniek en pneumatiek kwijt kan? Lees dan snel verder, want dan is deze Koelmonteur vacature in Sittard waarschijnlijk geschikt voor jou!

 

Boels pitstop

Als Koelmonteur op onze Technische Dienst in Sittard is geen dag hetzelfde. Op deze locatie vindt er onderhoud plaats, maar ook reparaties aan divers materieel. In Sittard staan alle grote machines van Boels gestald.

Als Koelmonteur in Sittard kom je met al deze verschillende machines in aanraking. Denk hierbij Bouwdrogers, Kachels en mobiele airco’s in alle soorten en maten ( 05.kg to 10 Kg vullingsgraad), pompen, compressoren etc. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het voeren van onderhoud, reparaties, keuringen en constructiewerk. Deze gave werkzaamheden voer je uit samen met leuke collega’s die net zoveel passie voor de techniek hebben als jij.

Zo kan het gebeurden dat er op een dag in Sittard een chauffeur het terrein op rijden met een grote mobile airco unit van 10KG met een complexe storing. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat deze machine weer zo snel mogelijk in de verhuur kan. Tijdens de controle kom je erachter dat de machine niet helemaal lekker loopt en jij weet dan ook als geen ander waar je het probleem moet zoeken én hoe je het verhelpt. Na de reparatie moet je natuurlijk ook testen of de Airco werkt en de gestelde waarde weer gehaald kan worden. Wij zijn dol op constant verbeteren waardoor efficiency vergroot wordt. Ben jij dat ook?

 

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie!

 

Het oranje team en jij

Het team in Sittard heeft een informele sfeer en bestaat uit verschillende collega’s die het sleutelen aan machines in hart en nieren hebben zitten. Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Jouw collega’s vinden hun baan hartstikke leuk maar motoren en karten is ook een passie. We stellen het zeer op prijs als jij met verbetervoorstellen komt/formuleert voor jouw werkzaamheden of het proces op de werkvloer. Klinkt gezellig toch!

‘Technische schema’s lezen en tekeningen lezen’: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast ook als Koelmonteur de beste te worden, heb je:

 • STEK / F-Gassen gecertificeerd ( Categorie 1 )
 • Een relevante MBO 3 opleiding afgerond richting techniek (F-Gassen / Stek , werktuigbouwkunde, elektro, voertuigentechniek of vergelijkbaar) op minimaal niveau 3;
 • Enkele jaren relevante werkervaring in een soortgelijke rol;
 • Ervaring met technische schema’s en het lezen van tekeningen;
 • Kwaliteit in een hoog vaandel staan;
 • Een hands- on mentaliteit.

 

Je krijgt een heleBoels

Als je bij ons komt werken als Koelmonteur in Sittard, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de €2016,- en €2880 (het salaris is altijd bespreekbaar voor de juiste kandidaat),- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

Boelseye!

Is deze vacature van Koelmonteur in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een specifieke vraag? Mijn naam is Francine en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0639 111 121. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via