Project Engineer

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau MBO+
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Arnhem
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Boels pitstop
Als project engineer binnen Boels kom jij terecht bij het specialistische onderdeel Boels Power & HVAC, jouw collega’s binnen Power & HVAC staan bekend als dé specialist in het verhuren, installeren en beheren van totaaloplossingen op het gebied van energie- en klimaatbeheersing. Vanuit de vestigingen te Sittard, Arnhem en Meerhout (B) houden jouw toekomstige collega’s zich  bezig met vertalen van praktische vraagstukken vanuit de klant naar operationele oplossingen.

Als project engineer te Arnhem heb jij een afwisselende functie waarin jij verantwoordelijk bent voor het doen van opnames op locatie waarbij jij overleg pleegt met de klant. Daaropvolgend maak jij offertes of zorg jij ervoor dat collega’s jouw opnames uitwerken tot een offerte en controleer jij deze, uiteraard maak jij ook schema’s en tekeningen. Zodra alles akkoord is en een datum bekend is ben jij verantwoordelijk voor het doen van de installatie. Omdat jij een echte specialist bent kun jij dit zelf óf samen met de jouw collega en geef je ook nog eens uitleg ter plaatse aan de klant. Omdat wij binnen Power & HVAC in heel Nederland actief zijn betekent dit ook nog eens een groot werkgebied in de regio. Relatiebeheer, interne samenwerkingen uitbouwen én het binnen halen van nieuwe opdrachtgevers zal ook een essentieel onderdeel van jouw dagelijkse werkzaamheden zijn.

Kortom; ben jij dé project engineer met een commerciële drive die open staat voor een afwisselende én dynamische rol in de regio Arnhem? Dan horen wij graag van jou!

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Het team waarin jij komt te werken in Arnhem bestaat uit ongeveer 14 collega’s. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

Het oranje team en jij
Technisch ervaren en commercieel: jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als project engineer de beste te worden, heb je:

 • MBO / HBO werk- en/of denkniveau;
 • 3 - 5 jaar relevante én praktische ervaring binnen de technische branche, kennis en ervaring binnen de HVAC is een pré;
 • Ervaring met klantcontact onderhouden én uitbouwen;
 • Communicatieve én commerciële vaardigheden;
 • Een hands- on mentaliteit.


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als project engineer, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.744,- en € 3.920,- op basis van een fulltime maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • In deze rol krijg je de beschikking over een leaseauto, laptop en smartphone
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van project engineer in Arnhem een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Mascha Brouwers en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0641105212. Hoor ik snel wat van je?

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via