Verkoper

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau MBO
 • Standplaats Den Haag - Centrum

Dit is de rol

Boels pitstop
Als je van afwisseling binnen een technische omgeving houdt kun jij bij Boels als verkoper op ons filiaal te Bergen op Zoom je hart ophalen!  Dit kun je als verkoper verwachten op een werkdag: ’s ochtends start je samen met je collega’s het filiaal in Den Haag op. Het filiaal is gespecialiseerd in bouwmaterialen. De hele dag lopen er klanten binnen die graag jouw advies willen over de machines die zij nodig hebben. Dit kan variëren van een zaagmachine tot een breekhamer, wij hebben namelijk een zeer groot verhuurassortiment. Je maakt de prijsafspraken en vervolgens zorg je voor een correcte afhandeling van alle administratie die bij het verhuren nodig is.


Jij denkt in het belang van de klant en jij luistert goed naar de wensen van de klant. Verder ben je van A tot Z verantwoordelijk dat alles perfect wordt geregeld. Natuurlijk laat u nooit de kans voorbijgaan om de klant uit te leggen welke extra machines hun project ten goede kunnen komen. De dag biedt veel afwisseling, want je bent mailtjes en telefoontjes aan het beantwoorden, dan ben je offertes aan het opstellen, terwijl je op een ander moment iemand in het filiaal te woord staat of licht onderhoud aan het verrichten bent aan machines. En samen met je collega’s in Den Haag zorg je er voor dat het filiaal een goede uitstaling heeft. Dit filiaal ligt in het hart van Den Haag, tussen stations Moerdijk en HS.

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Het team waarin jij komt te werken in Den Haag Centrum bestaat uit verschillende functies. Iedereen zijn eigen kwaliteit (o.a. techniek en sales) zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.Het oranje team en jij
Servicegericht en klantgericht: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast ook als verkoper de beste te worden, heb je:

 • Een MBO werk- en/of denkniveau
 • 1 -3 jaar relevante face-to-face klantenservice werkervaring met de nadruk op de verkoop
 • Ervaring met Word en Excel
 • Een servicegerichte instelling en ben je altijd behulpzaam naar je klanten
 • Een hands- on mentaliteit
 • Een beschikbaarheid van 40 uur per week

 

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als verkoper, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up to date blijven ontvang je bij Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 1.833,-  en € 2.618,- op basis van een fulltime dienstverband (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Den Haag
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 


Boelseye!

Is deze vacature van verkoper in Den Haag Centrum een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0611388109 of via mail: paul.reinartz@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via