Accountmanager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Standplaats Sittard, Langs de Heij 20
 • Vakgebied Sales

Dit is de rol

Boels pitstop
Boels Site Security is dé specialist en verhuurpartner voor tijdelijke bewakingsoplossingen. Wij hebben de meest geschikte apparatuur voor grote en kleine projecten. En omdat Boels Site Security onderdeel is van Boels Rental kunnen onze klanten alle benodigdheden voor de bouwplaats of project gemakkelijk onder één dak huren. Omdat onze vloot continue groeit én vernieuwd willen ons team graag uitbreiden met een nieuwe collega in de rol van accountmanager. Met vele Boels vestigingen verspreid door het hele land ben je niet direct gebonden aan één kantoor, maar heb je in principe overal toegang tot een prettige werkplek in een dynamische omgeving.

Als accountmanager bouw je continue aan de relatie tussen jouw klanten en Boels Site Security. Jij neemt hierin het initiatief: je ziet en grijpt kansen en vertaalt de wensen van de klant naar de interne organisatie. Jij weet op alle niveaus, zowel intern als extern, mensen te enthousiasmeren en te verbinden. Hierbij voer jij de regie over het commerciële proces en het succes bij jouw klant. Dit doe je door zelfstandig de behoefte van de klant in kaart te brengen, commerciële afspraken te maken en door het uitbrengen van het best passende advies. Dit alles met als doel: een tevreden klant, een intensievere samenwerken en langdurige samenwerking met als doel een optimaal rendement te behalen. Je combineert in deze rol je commerciële resultaatgerichtheid met je organisatorisch talent en adviserend vermogen. Tevens bezit je over de nodige overtuigingskracht, inspirerende kwaliteiten en luistervermogen, zodat je overal en altijd succes kunt boeken.

In jouw rol maak je onderdeel uit van een hecht team die net als jij een sterke focus hebben op het bewerkstelligen van groei waarbij jouw verantwoordelijkheid zal liggen bij opdrachtgevers in de regio Zuid & Noord Holland en Utrecht. Dagelijks heb jij persoonlijk contact met je contactpersonen binnen de bouw, aannemerij, industrie, automotive, gemeentes en infra. Vanuit deze contacten maak jij de offertes en, in samenwerking met je collega’s, de beveiligingsplannen op en ben jij proactief bezig met het binnenhalen van de deal.

Kortom; een afwisselende rol als accountmanager waarin jij jouw creativiteit optimaal kan inzetten en zowel externe als interne verbindingen tot stand kan brengen en kan onderhouden binnen een ambitieuze, internationaal georiënteerde organisatie!


De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Het team waarin jij komt te werken in bestaat uit meerdere collega accountmanagers, het is een hecht team waarin iedereen hard werkt maar waarin humor ook belangrijk is. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant zo optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

 

Het oranje team en jij
Affiniteit met de beveiliging en een ‘bouwer’ pure sang: jij hebt én kan het en dus pas jij binnen ons oranje team. Om daarnaast als accountmanager de beste te worden, heb je:

 • HBO werk- & denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een commerciële buitendienst functie;
 • Affiniteit met onze branche of interesse om jouw kennis van de beveiliging middels een cursus of opleiding te verbreden;
 • Een hoge gun-factor en een positieve instelling;
 • Een hands- on mentaliteit en ben je een interne én externe netwerker.


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als accountmanager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven ontvang je bij Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.440,- en € 3.486,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van accountmanager een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Mascha Brouwers en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0641105212. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via