Stagiair HR

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Student
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied Staf

Dit is de rol

Boels pitstop

Ben jij opzoek naar een HR (meewerk)stage? Als stagiair HR op ons hoofdkantoor in Sittard ziet elke dag er anders uit en kom jij terecht in een zeer dynamische functie. Je bent verantwoordelijk voor de optimale ondersteuning van HR activiteiten op het gebied van de in-, door- en uitstroom van medewerkers. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor HR-gerelateerde vragen vanuit alle lagen van de organisatie die je beantwoordt via verschillende kanalen. Ook denk je mee in het verbeteren van de HR-processen en voer je analyses uit die je vervolgens rapporteert. In overleg zullen er projecten uitgevoerd worden die na afronding ingezet kunnen worden binnen Boels.
 

Door dagelijks overleg en begeleiding vanuit jouw directe collega’s in Sittard ontwikkel jij je als stagiair HR Service Center tot een echte young professional op het gebied van HR. Je zit wekelijks samen met de Team Leader om de voortgang van je ontwikkeling en de projecten te bespreken. Deze stage is er op gericht om jou de juiste kennis en werkervaring op te laten doen in de praktijk en je te ontwikkelen in een grote internationale organisatie als Boels. Een vervolg binnen Boels is zelfs bespreekbaar!

 

Boels-Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit in totaal 19 collega’s waarvan 7 collega’s waarmee je direct gaat samenwerken. Het is een gemotiveerd en gedreven team dat veel waarde hecht aan collegialiteit. Er worden dan ook regelmatig leuke activiteiten gepland.

 

Het oranje team en jij

Proactief en leergierig: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als stagiair HR Service Center de beste te worden bij Boels:

 • Volg je een opleiding Human Resources of vergelijkbaar;
 • Heb je een “can-do” mentaliteit en een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Beheers je zowel de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Spreek je ook Duits? geeft dit dan zeker aan, dit is een pré;
 • Duurt je meewerkstage minimaal 5 maanden.

 

Je krijgt een heleBoels

Als je ons team komt versterken als stagiair HR Service Center, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een passende stagevergoeding;
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard;
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven.

 

Boelseye!

Is deze vacature van stagiair HR Service Center in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag?  Mijn naam is Nina Borghoms en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06 11 38 80 71.

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via