Monteur

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Veghel
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Heb jij affiniteit met de techniek en vind jij het leuk om afwisselende werkzaamheden te verrichten en ben jij niet bang om jouw handen vuil te maken? Ben jij communicatief vaardig en heb jij graag klantcontact? Dan is deze monteur vacature in Veghel geschikt voor jou!

Boels pitstop
Als monteur op ons filiaal in Veghel maak je deel uit een hecht team waarin jij een belangrijke rol inneemt binnen de operatie. Alle machines die terugkomen vanuit de klant gaan door jouw handen. Jij kijkt de machine na of er mankementen zijn, die jij ook verhelpt. Daarna maak jij de machine schoon en weer klaar voor gebruik. Als er een onderdeel ontbreekt heb jij rechtstreeks contact met de leverancier om onderdelen te bestellen. Na binnenkomst repareer jij de machine en als de machine werkt nadat jij hem getest hebt maak je deze verder verhuur klaar. De meeste machines die terugkomen zullen geen mankementen vertonen, deze maak je schoon, je test de werking en daarna voorzie jij de machine van een OK-label en meld deze weer aan in de voorraad van het filiaal om te verhuren.

Als monteur zal geen dag hetzelfde zijn en met behulp van jouw technische kennis en ervaring ga je ook op pad om storingen op te lossen en op locatie bij de klant, dit alles in de regio Veghel.


Verder help jij uit op het filiaal; jij helpt jouw collega’s met laden en lossen en, jij voert kleine reparaties uit aan het gebouw en / of bedrijfsvoertuigen en sporadisch spring jij bij aan de balie waar jij rechtstreeks contact hebt met de klant. Onze klantenkring bestaand vooral uit bedrijven in de regio, waarbij Climate onze specialisatie is. Daarnaast leveren wij veel aan festivals, waaronder 7th Sunday Festival en Paaspop, waar we ook opbouwen en tijdens de show storingsdienst lopen.

Kortom; een veelzijdige én afwisselende functie waarin jij je geen dag hoeft te vervelen!

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Het filiaal in Veghel ligt op de oostkant van de stad vlakbij de A50 en McDonald’s.

Het oranje team en jij
Jij komt te werken in Veghel binnen een team dat bestaat uit ongeveer 8 collega’s in verschillende disciplines. Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Zewerken in een informele setting, waarbij elkaar ondersteunen voorop staat. Klinkt gezellig toch!

Om als monteur in Veghel aan de slag te kunnen, heb je:

 • Technische basiskennis verkregen door opleiding of ervaring. Ervaring met onderhoud/reparatie van machines, maar in ieder geval een passie voor techniek;
 • Een klant- en servicegerichte instelling;
 • Een flexibele instelling, je bent stressbestendig en nauwkeurig;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B, BE is een grote pré.


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als monteur, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de €1775,- en €2380 (altijd bespreekbaar),- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Veghel
 • Naast interne trainingen, biedt Boels jou de mogelijkheid om een erkende MBO opleiding te volgen
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van monteur in Veghel een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een specifieke vraag? Mijn naam is Francine en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0639 111 121.
Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via