Process Improvement Specialist

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO+
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied Hoofdkantoor

Dit is de rol

Boels pitstop
Als Process Improvement Specialist in Sittard ben jij onderdeel van het team Business Process Management (BPM), dat verantwoordelijk is voor het neerzetten van End-to-End business processen binnen Boels. Om succesvol te zijn als Process Improvement Specialist, ben je enerzijds continue bezig met proces innovatie en harmonisatie met als doel commercieel onderscheidend te zijn in de markt. Anderzijds met het optimaliseren van processen met als doel onze Operational Excellence te verhogen. Hierbij zijn het reduceren van waste en het verbeteren van zowel de customer als de employee experience belangrijke speerpunten.

 

Hoe ziet jouw dag eruit? Je vertaalt het Boels Strategiehuis naar business cases (opportunities en improvements) en bent de aanjager voor integratie en optimalisatie van de business processen.

Je bent in staat efficiencies en synergiën te signaleren binnen bestaande business processen door middel van proces- en data analyses. Het opzetten en ten uitvoering brengen van een verbeterplannen is onderdeel van deze verantwoordelijke functie. Je houdt oog op de bal voor kwaliteit, standaardisatie, verbetering en borging van bestaande en nieuwe processen op alle niveaus binnen de organisatie. De output van het BPM team dient als input voor de IT organisatie en de process owners binnen Operations en HQ afdelingen. Hierin houd je de ‘return on investment’ nauwlettend in de gaten en ga je op project basis rapporteren inzake de business case.

Je bent verantwoordelijk voor stakeholder -en change management. De uitvoering hiervan pak je op in nauwe samenwerking met de verschillende Board members, Landen -en District Managers. Dit alles doe je vanuit HQ Sittard voor de hele Boels organisatie.

 

De Boels-Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie!
Het oranje team in Sittard is een jong team in opbouw met doorgroeimogelijkheden, dat uitgroeit naar een aantal Process Improvement Specialisten en Process Improvement Managers op diverse snijvlakken. Je rapporteert aan de Manager Business Process Management.


Het oranje team en jij
Communicatief sterk, analytisch en ambitieus: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Process Improvement Specialist de beste te worden bij Boels, heb je:

 

 • Je hebt minimaal 3+ jaar ervaring in soortgelijke rol.
 • Je hebt een afgeronde Master opleiding, bij voorkeur op het gebied van (Technische) Bedrijfskunde, Bedrijfskundige Informatica, Business Information Technology of vergelijkbaar.
 • Je hebt ervaring in business transformation en change management
  Je bent bekend met de Lean / 6Sigma methodiek,  green of black belt gecertificeerd is een pre
  Qua persoonlijkheid beschik je over een gezonde mix van hard skills (analytisch) en soft skills
  (adviesvaardigheden, stakeholdermanagement). Daarmee kun je makkelijk schakelen tussen verschillende niveaus in de organisatie en krijg je collega’s mee in je analyses en de verandering.


Je krijgt een heleBoels
Als je ons komt versterken als Process Improvement Specialist, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 3.709,- en € 5.298,- bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur)
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 dagen (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!

Is deze vacature van Process Improvement Specialist in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-28757591 of via mail: marielle.boer@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via